neděle 31. března 2013

Neon Beanie


Když zrovna nejsem okolnostmi (čti školou) přinucena počítat druhou derivaci funkce, fenotypový štěpný poměr při dihybridizaci paprik nebo se učit, jak se anglicky řekne krynolína, ráda si udělám den volna - tentokrát jsme jely s mamkou na jeden den do Prahy, prochodila jsem svá oblíbená místa, zašly jsme na výstavu a po obchodech. V blízké době tady asi přibyde článek s pár věcmi, které jsem si tam koupila. Mezitím mě zajímá, co říkáte na neonové čepky? Mě tahle fluorescenční žluto-zelená hrozně baví na čemkoli, ale dokázala bych si představit stejnou čepici i v neonově červené, to by taky mohlo vypadat super, ale takovou jsem ještě nikde neviděla.





American Apparel beanie + Pull&Bear coat + Levi's jeans + UGG boots + Michael Kors handbag + H&M scarf and shirt + Mango sweatshirt 

8 komentářů:

  1. Čepice je pěkná, ale daleko víc se mi líbí mikina a kabelka. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Byli jsme dnes na stejnem miste v podobne cepici, ahhahah:D) jsou nejlepsii! Slusi ti to

    OdpovědětVymazat
  3. Hrozně se mi líbí!
    Btw dneska jsem si tu samou akorát v neonově růžové objednala z AA :)

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno, co máš na sobě, jsou hezké kousky.

    OdpovědětVymazat
  5. Já tyhle čapky miluju, ale v tomhle outfitu mi bohužel přijde mimo mísu...

    OdpovědětVymazat
  6. čiapka je zlatá :) ale to tričko sa mi páči viac

    OdpovědětVymazat
  7. Bez válenek nebo bez čepky, tyhle dva kousky se hodně bijou. Druhou derivaci funkce moc dobře znám, ale vypočítat ji je v pohodě :D Ty ostatní věci, co popisuješ, jsou asi daleko horší!

    OdpovědětVymazat
  8. zvláštní kombinace, dřív by se mi asi moc nelíbila, ale kupodivu mi to u tohohle outfitu vůbec nevadí :) můj styl to není, ale pěkný!

    OdpovědětVymazat