úterý 28. května 2013

u only know u love her when u let her go


     Černá, vínová a bomber sako. Pro mě dost netypické věci, že? Nicméně v tomhle chladném, upršeném a větrném počasí je to ideální volba a ani se mi moc do veselých barev nechce. Minulé fotky byly ještě z konce dubna, teď už ale budu zas fotit současné outfity, bohužel i v tomto počasí, které žádným barevným kombinacím nepřeje.
     Sáčko jsem dostala k narozeninám, je hedvábné a hrozně příjemné. K němu jsem si vzala "peplum top" aka top s volánem, který dělá krásný pas a prsa (doufám, že to nečte nějaký kluk, asi by mu to přišlo divné :D, ale holky chápou, co tím myslím:)), jelikož k takhle barevnému saku se moc barev nehodí. Vínové kalhoty jsou moje oblíbené a k tomu novou černou kabelku, kterou jsem si koupila za maturitu a přišla z USA za 4 dny (!!). Už jsem si říkala, že napíšu Nordstormu review, protože s takhle nadstandartníma službama jsem se setkala asi jen jednou v životě, když jsem si kupovala čelenku Oscar de la Renta, kterou mi zákaznický servis sehnal, ikdyž byla vyprodaná. S kabelkou jsem maximálně spokojená, vleze se do ní spousta věcí, má hodně vnitřních kapes a je ze saffiano kůže, které jsem přišla na chuť, protože je prakticky nepoškrábatelná. Je skvělá a mamka, jak ji viděla, tak taky uvažuje, že si ji pořídí. Kdybych vám měla nějakou MK kabelku doporučit, tak určitě některou z téhle kůže.)


Topshop peplum top + F&F trousers + H&M bomber jacket + Michael Kors handbag

13 komentářů:

  1. Krásné, sekne ti to! Ta kabelká je úúúžasnáááááá!:-D

    OdpovědětVymazat
  2. wtf 4dni ?! to uz co su za sluzby :D
    a tu celenku oscar de la renta mas v nejakom poste , dost by ma zaujimala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nechapu, jeste to slo pres sklad v USA a celnici to mselo uplne preskocit:D Celenka je treba tady:
      http://dressandheels.blogspot.cz/2012/12/stedrovecerni.html?m=1

      Vymazat
  3. Muzu se zeptat, to je Jet Set Saffiano Small? Premyslim uz delsi dobu nad tim, jestli si mam vzit small nebo medium velikost. Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tahle, neni to ta klasicka "kosikoidni", ale i ta se mi libi;) Ta small mi prijde fakt malinka, ja bych brala spis medium, ta by mela byt stejna jako ta moje:
      http://nordstrom.com/s/3477681/?origin=keywordsearch-personalizedsort&contextualcategoryid=2375500&fashionColor=Optic+White&resultback=0&cm_sp=personalizedsort-_-searchresults-_-1_1_A

      Vymazat
    2. Moc děkuji za odpověď. Můžu se ještě zeptat, jak je to s clem? Platí se tam nějaké?

      Vymazat
    3. Clo a dph se ti vypočítá přímo u nákupu, takže pak už neplatíš nic a ani se tvoje obednávka nazdržuje na hranicích, nemusíš pak nic doplácet a nejsi překvapená finální částkou:) Nordstrom, Macys, Saks, NeimanMarcus,.. to tak mají už a je to fakt obrovská výhoda.

      Vymazat
  4. Outfit je skvělý a kabelka mluví za vše! <3

    OdpovědětVymazat
  5. Peplum střih delá hezkou postavu, to souhlasím. Kabelka je jednoduchá, ale pěkná. :) Já jsem na MK kabelky koukala u Neimana, mrknu ještě Nordstrom. :)

    OdpovědětVymazat
  6. na MK kabelkách sa mi páči ten jednoduchý minimalistický výzor, každopádne to nie je na moju študentskú peňaženku :)

    OdpovědětVymazat