úterý 18. června 2013

Na Hradě


Říkám tomu newyorský outfit. Důvod je ten, že loni v NYC jsem potkávala snad všechny místní dívky/slečny/ženy v jednoduché letní klasice, která má podle mě něco do sebe. Tak, jak si většina z nás představí charakteristický styl francouzek, tak můj dnešní outfit podle mě představuje styl velké části obyvatel Velkého Jablka. A co že to tedy je? Vzdušné šaty nad kolena, balerínky (nebo ploché sandálky), jednoduché doplňky (třeba jen pecky do uší) a velkou kabelku značky DKNY, Kate Spade, Michael Kors nebo Marc Jacobs. Jak mě znáte, jsem největší amerikanoholik a proto mě těší, že jsem v podobném outfitu (v jiných tmavě modrých šatech a s jinou kabelkou MK) v NYC zapadla a největší poklonou mi bylo, když se mě cizinci ptali na cestu. (A já je poslala špatně a pak za nimi musela utíkat a doznávat, že to město neznám až tak úplně jako svý boty:) Tak co myslíte, bude mi to na Hradě slušet?.)


F&F dress + DIY flats + Michael Kors handbag, watch + eBay hamsa hand necklace, Asos sunnies

23 komentářů:

  1. moc ti to sluší :)
    ta kabelka je dokonalá! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Šatky i balerínky jsou moc hezké :) A určitě ti to sluší :))

    OdpovědětVymazat
  3. přesně můj styl! jsi největší kóča :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty balerínky jsou úžasné a šaty ti sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jednoduchý hezký outfit :) Závidím kabelku MK! :) Jen ych já v tomhle případě dala přednost sandálkům, páskovým, protože mám širší chodidlo a balerínky mi bohužel nesedí :/

    OdpovědětVymazat
  6. Taková american girl :D ale moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  7. až teraz som si všimla, že máš na ruke tetovanie! čo to je?

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji vám všem za moc hezké komentáře.)

    OdpovědětVymazat
  9. To ja, kdyz jsem narazila na tvuj blog, tak jsem si myslela, ze jsi puvodem Francouzka :D Moc hezky se oblikas! A z prispevku to vypada, ze jsi taky inteligentni, chytra a moc sympaticka. Skvela kombinace! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý den, nechcete se zapojit do provizního programu pro e-shopy s oblečením a doplňky? https://creactive.myomnistar.com/users/main.php?ref=1010

    OdpovědětVymazat
  11. Něco na tom ale bude,když tak na to koukám,úplně vidím Blair z Gossip Girl:D:)

    OdpovědětVymazat
  12. Úžasné hodinky, jsem maniak na hodinky takže je to první co mě vždycky zaujme :D

    B.
    barborakupkova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, ráda bych Tě pozvala na svůj blog, kde začínám minirubriku o cestování. Jelikož budou prázdniny (snad i s počasím), tak třeba u mě najdeš tip kam se vydat a snad i nějakou radu, kde jinde nenajdeš a doufám, že se Ti u mě bude líbit :-).

    OdpovědětVymazat