středa 3. července 2013

Daft Punk is playing at my house


Když taky občas trošičku stíhám, jdu třeba do kina na filmy s Marilyn Monroe k jejímu výročí. Dnes jsem byla na Páni mají radši blondýnky a hrozně se mi to líbilo, bylo to vtipné, žádné zdlouhavé pasáže a Marilyn je strašně roztomilá, ikdyž musím říct, že dneska mě víc bavila její tmavovlasá kolegyně - Jane Russel:)
V botách jsem oběhala celé centrum a neodřely, tak je pasuju za nejpohodlnější podpatky na běhání po městě:) Šaty jsem dobře ulovila v pražských slevách a zbytek znáte. V poslední době mě baví nosit červenou rtěnku, mohla bych mít na ni teda plnější rty, ale zdá se mi, že se mi hodí k vlasům:)



Reserved dress + Jeffrey Campbell Soiree Heels + H&M handbag + Moschino belt + Asos star necklace

17 komentářů:

  1. Červená rtěnka ti fakt moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  2. ty šaty jsou krásný :-)

    OdpovědětVymazat
  3. mě se líbí ta tyrkysová kabelka! takovou bych si také přála :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle příspěvek dneska už rozklikávám asi popáté, ty boty jsou prostě ááách! Velmi vážně uvažuju, že bych si je taky pořídila... Kupovalas je prosím tě v kamenném obchodě nebo na netu? A odpovídá velikost? (Někde jsem totiž našla, že je lepší vzít o půl velikosti menší...)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na netu, u nás se bohužel nedají koupit, konkrétně na Urban Outfitters. já mám velikost takovou půlkovou (40,5 a nosím jak 40, tak někdy 41) a všechny boty JC mi skvěle sedí ve 40 (tedy US 10) - takže je možné, že je třeba o půl čísla menší, to je individuální.. :)

      Vymazat
  5. Taky mě nejvíce zaujaly boty, jsou perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  6. Kabelička a botky fakt rulezz no, mňam :)

    OdpovědětVymazat
  7. to ombré máš výborné!!!!! :)

    OdpovědětVymazat
  8. ty botky sice nejsou dle mého gusta, ale ty šaty jsou nádherný :) přesně takové nějaké sháním na léto! i ta rudá rtěnka Ti neskutečně sekne ;)

    OdpovědětVymazat