čtvrtek 4. července 2013

Goodiez

na pražský podzim (ZARA)

 na spaní (C&A)
 do bytu (C&A)
 na spaní (C&A)
 na doma (C&A)
 do bytu a na dárky (Ikea)
 na večer (Lindex)
 na zkoušky (ZARA)
do školy (ZARA)
 do školy (Reserved)
první várka na čtení přes prázdniny, už mám doma i druhou a třetí a seznam s dalšíma 20 :D znáte některou z nich? která se vám líbila a mám si ji co nejdřív přečíst? :)

20 komentářů:

  1. Tiež mám na leto poriadne dlhý zoznam keďže počas roka som si zakázala čítať kvôli škole :D prave čítam Idiota od Dostojevskeho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne tak, ja si taky vsechny odkladala, az po maturite, pak jsem se ucila na prijimacky, hledala byt a az ted konecne budu mit cas:))

      Vymazat
  2. Na tu košili Zara jsem taky koukala, ale strašně by mě štvaly ty knoflíčky...tak jsem si jí nakonec nekoupila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ona se da normalne oblekat "pres hlavu" - spis nad tema 3/4 rukavama jsem vahala, ale kdyz byla ve sleve, tak jsem nad tim mavla rukou:))

      Vymazat
  3. tyjo, já už fakt začínám přemýšlet o tom, že si snad koupím 50 shades of grey, když už to mají vážně všichni! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ja jsem zvedav, jestli to bude dobre nebo nejaka obdoba Rosamundy Pilcher:D

      Vymazat
    2. 50 odstínů šedi je nudný, o ničem, ze začátku zajímavý, než vás to vtáhne do děje, a opakující se motivy tomu moc nepřidávají.. Nevím, čekala jsem od toho víc

      Vymazat
  4. Haha, tak ty kopce knih mne pobavili, v dobrém slova smyslu! Já sám přečtu za prázdniny tak 2 maximálně 3 knihy :-) Jinak, skvělé nákupy, líbí se mi snad všechno oblečení, co sis nakoupila!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. haha, díky:)) já myslím, že 2-3 knihy jsou normální, moji kamarádi nečtou ani to:D já jsem zvyklá číst od mala a teď jsem dlouho nemohla číst nic, jen věci do školy, tak se mi to nakupilo:))

      Vymazat
  5. knížky od Sophie Kinselly já měla vždycky na dovolenou, to jsou takový plážový knížky, když do tebe praží sluníčko...nemusí se u toho moc přemýšlet..a přečte se to za pár hodinek :-) ...jinak z plážový četby ještě doporučuju: Stephen Clarke serii s názvem Merde, nebo od Patricka Taylora sérii v názvu slovo Doktore, ..

    OdpovědětVymazat
  6. Ty máš velikost 42? :-O Jako promiň, ale na holku v tvým věku mi to přijde poněkud tristní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, 42 je nová 58. Kvůli takovým jako ty existujou anorektičky. A pro tvou informaci, já mám 40:)

      Vymazat
  7. Ani nevím, který kousek bych nosila dřív! :)
    Parádní věcičky.

    OdpovědětVymazat
  8. Jinak jsem začla číst knihu Nebuďte hodní, buďte sami sebou :D Doporučila mi to kamarádka, že prej jsem moc hodná a že mě to namotivuje, tak ti nevim. :D Zlá bejt nechci :D

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkné kousky jsi si pořídila. :)
    Já právě čtu Fifty shade of Freed. První dva díly už mám za sebou a roozhodně mi to jako Rosamunde Pilcher nepřijde. Mně osobně se to líbí a ano je to brak, ale není pořád nálada číst něco na přemýšlení. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Sophiinu voľbu som si tiež vyložila na nočný stolík ku knihám, ktoré treba nutne prečítať. :D Inak, pri pohľade na Hlavu XXII mi vždy srdce zaplesá, tak dúfam, že si ju užiješ ako ja, keď budeš čítať :)inak, čo za materiál je ten kabát zo zary? hľadám podobný, len v inom odtieni už dlho predlho :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to já bohužel nevím, nemám ho teď u sebe, abych se ti koukla na cedulku, ale není to žádná umělotina, je kvalitní:) měli ho tam i ve světlejší, je ve slevách:))

      Vymazat
  11. ty šatičky z Reserved Ti závidím, jsou nádherný :) musím si koupit ty naušnice z Lindexu, přesně takový sháním už pořádně dlouho, jsou novější nebo je mají už déle, nevíš? knížek teda požehnaně, já jsem teď dočetla Velkého Gatsbyho a i když jsem byla na filmu, tak jsem si ji stejně přečetla, protože mě hrozně bavila :) jen mě mrzí, že je vážně kraťoulinká.

    OdpovědětVymazat