sobota 14. září 2013

'cuz we have minutes, 'cuz we have seconds


 Ahoj! Dneska rychlo-příspěvek. Ani nachlazení, teplota, únava a stres mně nezastaví od Porubských slavností, pořádného točení na řetízkáči a borůvkové cukrové vaty. Trošku jsem si utekla z Prahy domů, ale brzy se zase vracím. Stihla jsem si ale za tu chvilku koupit tuhle skvělou kostkovanou košili, kterou jsem hrozně chtěla už ve Švédsku v Gina Tricot, ale nakonec tam zvítězilo sáčko. Tuhle jsem si koupila v háemku, nebyla úplně nejlevnější, ale je fajn teplá, pohodlná a myslím, že na podzim akorát. Už jsem se teda i já smířila s podzimem. Teď mně čeká sestavování rozvrhů a následné oběhávání pedagogů s tím, jakože "já fakt musím navštěvovat přednášku v jiný čas" - tak mi, prosím, držte palce. Vám všem, kteří řeší podobné trable, držím palce - tohle je fakt děs. Nečekala bych, že to řeknu, ale zlatá střední a neovlivnitelný rozvrh.


H&M shirt + ZARA pants + Blend bomber jacket + Accessorize earrings + Adidas sneakers

14 komentářů:

  1. Borůvková cukrová vata? Sakra, jsem asi sto let za opicema..:D
    Máš krásnou pleť:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju! jojo, u nás měli i kokosovou, čokoládovou, ananasovou,..:))

      Vymazat
  2. heled na jakou chodis skolu? Protoze co se tyce prednasek tak se vetsinou neresi jestli tam chodis/nechodis... A taky je problem ze sice muzu chodit na prednasku ze stejnyho predmetu k nekomu jinymu kdyz chci, protoze jsou prednasky verejny, ale kazdy prednasejici muze ucit neco trochu jinyho a muze mit i rozdilny zkousky. A pak na zkousku se musi k tomu u koho jsem zapsana v rozvrhu... tak to pak muze byt troochu problem :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na UKáčko a VŠE. Na obou jsou přednášky nepovinné, ale já bych ráda chodila na všechno, no:D Blbé bude, až se mi budou křížit cvika:(

      Vymazat
  3. Marti, moc ti to sluší :) Nakonec jsem skinny objevila i já, budu objednávat z VV :) A 'new in' bude patrně dnes večer či zítra, můžeš se těšit :D :)
    A vážně nevypadáš nemocně, sluší ti to :) Pouť ti závidím, já jsem celý víkend v práci, ale zase už jen pár dní a adios :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky! jéééj, budeš mít ještě někdy čas na nějaký rychlo-dortík v Costa?;)

      Vymazat
  4. Jéé taková vata veliká, tu jsem dlouho neviděla :) Kožená bundička ti moc sluší :))

    http://nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Nechápem načo publikuješ taký obyčasjný outit. Blogerstvo je o niečom inom Martinka.Už to pochop konečne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blogerství je o tom, že si můžu publikovat, co se mi zachce:)

      Vymazat
  6. cha ten výraz "mám cukrovou vatu a dost si to užívám" na druhý fotce :) dala bych si! a držim palce!

    OdpovědětVymazat
  7. M., předně musím říct, že mi připadáš jako opravdu milá, inteligentní a hezká slečna. Rozhodně nejsem anonymní hater, co na všem hledá jen chyby, ale zrovna tyto fotky mi nepřipadají moc lichotivé, už jsi se předvedla v mnohem slušivějším oblečení. Ta košile s bundičkou ti dělají mohutnější trup, v kontrastu s úzkými džínami to nevypadá příliš pěkně a přidává ti to zbytečně kila. Ale úvodní fotka je pěkná. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad se ti bude líbit příští outfit, který je úplně jiný.)

      Vymazat
  8. Vatááá♥

    http://femmefatalebynelly.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat