sobota 21. září 2013

first days are the weirdest


Ahoj! Nejstarší fotky z mých prvních pražských dní, které pouštím do éteru bohužel až teď, protože mi karma nepřála a já u sebe buď neměla foťák, nebo počítač. Nebo oboje. Bylo to tuším hned na začátku září, kdy jsem byla v Praze trošičku ztracená. Sama nemůžu uvěřit, že uběhlo jen pár (doslova!) týdnů a já se už cítím mnohem mnohem mnohem jistější a spokojenější. Což je u mně přímo úměrné času strávenému ve společnosti starých i nových kamarádů. Klep klep.

Za fotky ještě jednou DÍK Terce, kterou určitě dobře znáte. Daly jsme si obědové randíčko ve skvělé vegetariánské restauraci (tady na Insta). Ráda bych v budoucnu vyzkoušela další nové pražské podniky, tak jestli máte tipy, pište mi je - až budu mít finance na víc než Menzu, všechno to prolezu :))


Mango jacket + Pull&Bear top + ZARA jeans + Michael Kors handbag + Converse sneakers



10 komentářů:

  1. ten křivák je nádhernej! sluší ti to :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi ti to pristane, máš krásnu bundičku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nesmírně Ti to sekne! Skvělý outfit. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší, ty Pražando :) Prý až budu mít finance na víc než menzu - já se obávám, že já je nikdy mít nebudu, budu se stravovat v menze furt :(:D

    OdpovědětVymazat
  5. Mas krasne vlasky, pristane ti to. :) A teda ja ked som bola v Prahe opat po dlhej dobe, tiez som sa tam citila poriadne stratena. :D ;)

    OdpovědětVymazat