sobota 14. září 2013

podzimní šatník


Všechny mé fotky outfitů zůstaly ve foťáku v Praze a tak jsem se rozhodla přidat svůj podzimní wishlist. Potřebuju si teď toho koupit fakt hodně, hlavně do školy, do bytu a pak nějaké praktické oblečení jako třeba kožené kotníčkové boty, černou koženou/koženkovou bundu/křivák, či velkou nerozbitnou tašku do školy, ve které bych mohla tahat knihy, laptop i svačinu. V Praze mám kupodivu nenakupovací náladu, ale když jsem chvíli doma, zase projíždím e-shopy a baví mě znovu chodit po obchodech. Stejně tak v Praze samovolně vstávám ráno brzo a doma spím do odpoledne. Mohli byste na mně klidně dělat nějaké psychologické pokusy .) Díky návratu nákupního apetitu obsahuje můj wishlist i několik čistě estetických kousků jako je hromada jednoduchých triček, které samozřejmě nepotřebuju, ale v poslední době se mi hodně změnil vkus a teď si jedu jednoduchá trička s nápadem skoro každý den. Patří k nim trička s mýma oblíbenýma hláškama, například z Mean Girls, se kterýma se teď po letech roztrhl pytel nebo třeba tričko UK, jejíž akademické obce už jsem čestným členem .) Dále průhledné psaníčko, které jsem už viděla i v Praze, ale za směšnou cenu, tak si ho raději koupím přes eBay za pár korun. Dále přetrvává moje vášeň pro velké naušnice, ze kterých mi jednou stopro upadnou uši. Měla bych si koupit nějaké reprezentativnější conversky, protože moje už zase vypadají přesně na tolik zážitků, kolik jich zažily. A taky se mi hrozně zalíbil tartanový vzor, což má hned dva důvody - první je, že jsem si ve Švédsku (ze kterého vás ještě čekají fotky!) zamilovala jedny tartanové šaty v Urban Outfitters, které byly ale extrémně předražené (jako koneckonců ve Švédsku všechno, aka poštovní známka za 40 Kč) a druhý, že mám teď punkové období minimálně v módě, baví mě kůže, jednoduchost a děravé džíny a co je víc punkové než klasický britský vzor?



6 komentářů:

  1. To "Woody Allen" tričko je skvělý :)
    všechna ta jednoduchá trika s nápisy se mi líbí, a nové conversky by se už taky hodily, protože za ty svoje staroušky už bych se možná mohla i stydět :D

    OdpovědětVymazat
  2. Pekny wishlist, tricka s napismi su super. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Já nakonec obří kabelu sehnala v Lindexu, bylo super, že byla s 25% slevou (díky Dnům Marianne). Ale nevím, jakou chceš barvu, ta moje je klasicky černá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju za tip - koukla jsem u nás v Lindexu a žádnou takovou jsem tu neviděla:/ ale v Zaře mají teď krásné, tak přemýšlím:))

      Vymazat