úterý 15. října 2013

Bridge over troubled water


Zdravím z přednášky filosofie! Jestli to na konci semestru nedám, víme proč.. :D 
Konečně, konečně tu mám své nejoblíbenější fotky z poslední doby s novým účesem, o kterém to dneska všechno bude. Už asi tři týdny jsem o víc jak 20 cenťáků lehčí a ani trochu nelituju. O delším "mikádu" jsem přemýšlela už od jara, ale pak jsem si na začátku léta nechala udělat ombré a na chvíli od chuti na změnu upustila. Pořád jsem ale říkala, že si to na podzim zkrátím, až jsem jednou byla objednaná ke kadeřnici na ostříhání konečků a když jsem tam šla, cestou jsem vygooglovala dvě fotky účesu Alexy Chung a z minuty na minutu se rozhodla, že je fakt čas na změnu a šla do toho. A nelituju toho ani trochu:) Klidně jsem chtěla vlasy zkrátit až pod uši, ale prioritou bylo, aby mi zůstalo ještě ombré, takže jsou nakonec takhle dlouhé:) Dá se z nich v pohodě udělat cop nebo drdol a dají se i natočit. Nejlíp ale vypadají čerstvě po umytí, volně uschlé, rozcuchané a lehce vlnité. Kdybyste měli, vy ostravští, někdy chuť jít ke kadeřníkovi, který vám vlasy udělá přesně podle vašich představ (a líp!) - pak mám jasný tip: In Hair Studio v Porubě. Dělali mi jak ombré, tak stříhali a oboje dopadlo skvěle. Ombré jsem sice ještě několikrát dodělávala doma podle mých představ, ale se střihem a finální úpravou jsem byla vždycky nadmíru spokojená. Konečně kadeřnictví, kam se nebojím chodit a už měnit nebudu:)


Reserved jacket + H&M trousers, necklace + a sweater knitted by my mom + Michael Kors handbag + Converse


13 komentářů:

  1. Sestřih ti sluší a mamka je šikovná. Svetřík je super!

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, úžasný zmena, veľmi moc ti to pristane, účes sa mí páči :)

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, setri fotkama. Mas 7 podobnych fotek zepredu, kde stojis a jedina zmena je noha posunuta o kousicek tam a pak zas tam. Klidne bys to mohla zredukovat.

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, krásný svetřík od mamky a střih ti sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Jak už jsem napsala, chtěla bych taky tak šikovnou maminku. :) Moc Ti to sluší.
    Zvláště se mi na Tobě líbí odstín rtěnky! :-)
    A už bychom se konečně mohly sejít.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná kabelka! :) Sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  7. měla jsi to nádherný předtím - ale to ze mě mluví hlavně závistivost protože já tak dlouhý vlasy nikdy mít nebudu :) takže - máš to senzační i teď! ty lehký vlny jsou super...

    OdpovědětVymazat
  8. tahle změna je bombová! úplně si to prokoukla, vypadám úplně jinak :) moc Ti to sluší!

    OdpovědětVymazat