neděle 13. října 2013

Le Pliage


Pamatuju doby, kdy se mi Longchampky moc nezamlouvaly - nákupní taška za pár tisíc? Ne, díky. Ale postupně se mi vyvíjí vkus a našla jsem v nich kouzlo v jednoduchosti a praktičnosti. Navíc se zdají nezničitelné a už jsem v pražském slejváku před pár dny vyzkoušela i jejich voděodolnost.

Nechtěla jsem klasickou černou, protože jak víte, černou nosím jen málo kdy a mnohem raději mám námořnickou modrou - kabelka je ve skutečnosti mnohem tmavší, než na fotkách - za to může bohužel blesk. Kupovala jsem si ji přes Apple Store ve výbavě přímo na Macíka - je polstrovaná, má kapsy na laptop, tablet a iPhone a vyztužené dno, takže není taková beztvará jako normální Le Pliage. Tak jsem si na ni ale zvykla, že ji nosím i bez notebooku a využívám, že se toho do ní vejde opravdu hodně.

Ještě se mi hrozně líbí v khaki zelené, která ovšem na Mac nebyla. Třeba na ni ještě někdy dojde v menší verzi .) Touhle jsem se zařadila mezi davy studentek na VŠE s Longchampkama - příjde mi úplně srandovní, jak jsou tam všichni jak přes kopírák v converskách, parkách, s Longchampkama, s hodinkama Michael Kors a Macama. Příjde mi to docela úsměvné, ale na druhou stranu se mi líbí, že jsou mí spolužáci stylaři a neoblíkají se úplně nudně a obyčejně jako většina lidí u nás na gymplu.


11 komentářů:

  1. Těmto kabelkám jsem teda osobně na chuť doposud nepřišla. Nelíbí se mi, že ten materiál je tak lesklý, prostě mi to nějak evokuje takové ty laciné "kabelky" např. z tally weijl :) ale beru, že do deštivého počasí to může být docela praktické. Já si teď koupila se semišovým povrchem a nestačím z ní obírat vlasy, všelijaké chlupy a prach :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Nojo, v Česku by trochu originality neuškodilo...

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi sa mi páči. Tiež mám rada námornícku modrú.

    OdpovědětVymazat
  4. no já nevim...na vše se chodí spíš v podpatkách než converzech...btw. promující slečny a jejich doprovod mají letos extra hrozný boty, co jsem si všimla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha :D u nas na oboru se podpatky nenosi, ale my jsme jini nez zbytek VSE :D

      Vymazat
    2. snad nechodíš na statistiku:D

      Vymazat
    3. Nene, my jsme ti nejvetsi pozeri - umelci :D

      Vymazat
  5. Mám černou ve velikosti M a můj muž jí přezdívá černá díra, protože se do ní vejde opravdu hodně věcí. :)
    Tmave modrá je také pěkná a jelikož si plánuji pořídit další, tak akorát rozmýšlím na několika barvami.

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se tyhle kabelky nikdy nelíbily, ale poslední dobou jim přicházím na chuť. Určitě si nějakou takovou koupím, i když mě hodně zaujal i Michael Kors :)



    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. také se mi vždy líbila :) před pár lety jsem si v Řecku koupila napodobeninu a od té doby mi stále leží v hlavě.

    OdpovědětVymazat