sobota 30. listopadu 2013

the chapman brothers


Ahoj po dlouhé době!.) Fotky jsou už staršího data, když jsme byly s mamkou, která mi přijela do Prahy na návštěvu, na výstavě bratří Chapmanů. Něco tak šíleného jsem dlouho neviděla, ale já mám zvrácenosti ráda, takže jestli máte taky v oblibě umění na hraně, výstava je až do 5. ledna. Já mám na sobě své oblíbené kousky všechny pokupě, včetně nového náhrdelníku z holešovického fashion marketu, který se koná i tento víkend. Já razím zítra dopo, tak se určitě taky stavte a jestli se potkáme, ráda vás uvidím:)

PS: Mrzí mě časové prodelvy na blogu, ale bohužel si na to budeme muset na čas zvyknout a doufám, že mi to odpustíte.) Jsem teď v obležení knih, sešitů, skicáků, tužek a barev. Všechno, co potřebuju, je teď hodně velká dávka štěstí a aby měl můj den 48 hodin.. Ale jsem v tomhle obležení nejšťastnější, jen  bez toho účta bych se klidně obešla.

PS: Fotky z nádherného Rudolfina, kde se nesmí fotit. Ooops.


Topshop sweater and boots + ZARA pants + H&M top + Gemsover necklace + Funky Bags bag

9 komentářů:

  1. 48 hodinový den sice zatím zajistit nezvládám, ale štěstí můžu popřát tuze moc! :-)
    A chválím krásný náhrdelník s šmrncovní tričko - samy tyhle proužkaté zbožňuju a super výběr mají třeba u Camaieu :-)
    Bebe
    Růžový chroust

    OdpovědětVymazat
  2. Muzu se zeptat jakou máš velikost svetru?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji:) Ja premyslim nad 40 nebo 42, ale chtela bych ho spis oversize. Jsem cca jako ty, co myslis?

      Vymazat
    2. Mi prijde hodne oversized uz takhle ve 40, 42 bych rekla, ze by byl uz moc velky. Uz ted mam problem nacpat tenhle do nekterych kabatu :D

      Vymazat
  3. Hello dear, you have a great blog. Love this look, you look very cute! Would you like to follow each other? I am your new follower in GFC # 722, I also follow you in bloglovin. I hope you will visit my blog and follow me also in bloglovin and gfc.
    Olga
    www.impromp-two.lbogspot.com

    OdpovědětVymazat