úterý 4. března 2014

where have all the flowers gone?


Ahoj! Fotky jsou z jednoho z nejpůsobivějších měst, ve kterých jsem byla. Není krásné, není romantické a přesto má neopakovatelnou atmosféru, žije a připomíná mi takový menší New York. Největší ironií osudu je, že jsem po něm nikdy dřív netoužila a nebyl mým snem a teď je to tak trochu láska. A v létě prej zas, naplánovala mi kámoška .) Více fotek samozřejmě coming (víceméně) soon.

Co říkáte na kombo lea a pruhů? Já jsem nadšen. Na VŠE to ještě asi úplně není, ale podle mě je to geniálí kombinace, která svědčí o určitém nadhledu nad módní klišé a chuti hrát si s oblečením. Samozřejmě ve všech případech to nebude vypadat dobře, stejně jako ani džíny s bílým trikem nebudou  na 100 % vždy vypadat skvěle, ale ale došla jsem k názoru, že když spojíte své oblíbené kousky, musí to klapnout, ať jde o cokoli. Tak nějak to prostě funguje. Týpci z theminimalist.com dokonce tvrdí, že si máme v šatníku nechat jen své nejoblíbenější oblečení a každý den tak být o trochu šťastnější a spokojenější a cítit se pohodlně. Na tak radikální řešení zatím nemám, přeci jen, mám spoustu věcí, které nejsou mé oblíbené, ale nosím je proto, že se hodí ke všemu/jsou pohodlné/whatever. Ale něco na jejich myšlence bude a několikanásobná zkušenost mě přesvědčila, že oblíbené věci mají opravdu tendenci se skvěle doplňovat, minimálně se v nich budete cítit hodně dobře a to jde taky vidět.. A kdo ví, třeba tady příště uvidíte puntíkaté šaty přesně s touhle košilí.

PS: Již jste taky vytáhli conversky a kožen(kov)é bundy? Já už si hraju s holými kotníky, 7/8-ovými kalhotami a košilemi jen pod koženou bundou. A v těch 12 stupních mi fakt není zima.

PPS: Pusťte si píseň!



Mango coat + H&M Trend shirt + ZARA trousers + Casio watch + Michael Kors handbag + Converse shoes


15 komentářů:

  1. Úžasný kabát... a kabelka! a košile!! Všechno!! :)
    EJNET

    OdpovědětVymazat
  2. Kabát je krásny, ten by som brala hneď, ale nie som si istá tou pásikavou košelou. Mám rada mixovanie vzorov, aj nápad leopard a pásiky sa mi páči, len mi to úplne nesedí v tomto prípade. Je to v poriadku, ale viac by mi tam sedeli hrubšie vodorovné pásiky.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty proužky s tím "leo" jsem ještě tak nějak vzala. Budiž. Zkus to brát s nadhledem jak moc chceš, ale ty tenisky, ty už se podle mě k tomu všemu fakt nehodí. Také se mi zdá, že jsou zepředu špinavé a navíc z tebe dělají trpaslíka. Oceňuji tvou odvahu a snahu kombinovat. T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že jsem dost vysoká na to, abych si mohla dovolit být "trpaslík" podle tebe;) Conversky špinavé nejsou, jen už jsou dva roky staré a jde vidět, že jsme toho spolu už dost zažili .) Měj se hezky!

      Vymazat
    2. Já bych ani neřešila, jestli jsou nebo nejsou špinavé nebo (ne)dělají trpaslíka, ale dle mého názoru se prostě nehodí k tomuto střihu kabátu a celkově k těm vzorům. Za mě kombinace ano, ale s elegantnějšíma botama. Z

      Vymazat
  4. ty krátké vlasy máš fakt super!! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Super kombinace, je to takové hezky jiné :)) Lenka

    OdpovědětVymazat
  6. dlouho jsem tu nebyla ale musim rict, ze kratsi vlasy ti moc slusi :) a skvelej kabat

    OdpovědětVymazat
  7. Tohle je super, moc ti to sluší...

    OdpovědětVymazat
  8. Tohle je super, moc ti to sluší...

    OdpovědětVymazat
  9. kombinace vzorů mě začíná bavit! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Odpovědi
    1. Bud jsem ji kupovala na Neiman Marcus nebo na podobnem eshopu, uz si uplne nevzpominam.. Ale myslim, ze tam:)

      Vymazat