sobota 5. dubna 2014

instant summer vibe



 Včera byl jeden z těch pátků, co bych mohla mít pořád. Pořádná dopolední flákačka zahrnující hodinovou snídani u blogů a pročítáním newsletterů z archdaily, které se mi za týden nashromáždily v mailboxu, radost nad vyklíčeným tymiánem mým vlastním úsilím a odpoledne jsme se vydaly s kamarádkou na Ýbr kýbl - fešn bazar v super prostorech na Novém městě. K mému největšímu překvapení jsem si šla zkoušet šest věcí a to jsem ještě hodně vyřazovala. Slečnám pořadatelkám se podařilo nashromáždit spoustu krásných oblečků a navrch přichystaly parádní občerstvení, na jejichž cupcaky jsem se těšila už od publikování těchhle fotek. A měli taky domácí limonády. A cheesecake s jahodama. A Prasárny. Mňam! A hrajou tam na piáno, které střídají s Crystal Fighters! Budou tam i zítra od devíti do osmi, tak tam zaběhněte udělat si radost. 
K mému outfitu bych dodala jen pár věcí a to, že mi, až když jsem seběhla ze třetího patra, došlo, že se v té sukni né úplně dobře běží a nutí mě dělat minikrůčky (ok, aspoň jednou, jsem šla jako dáma), taky že 20 stupňů není úplně na koženou bundu a až na náplavce mi došlo, že to nebude vhodný oděv na válení se mezi drobky od rohlíků. Ale jinak mě tahle hipstoš variace na fifty shades of grey hodně baví a překvapuje mě, jak se cítím dobře v (mé jediné) dlouhé sukni. Taky si je zkuste, třeba budete mile překvapeni jako já. 

PS: Díky, M., za fotky! Docela jsme se u nich pobavily .) Bonusová fotka na Fb.


Topshop top
Reserved skirt, jacket
NY ballerinas
DIY shopper bag
Urban Outfitters karma necklace

8 komentářů:

  1. hodně odvážný ale super outfit!! pohodlí z něho úplně vyzařuje! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krása, moc sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Máš tu krásne vlasy a ten rúž je wow! :) Inak ja mám hodinovú rannú rutinu skoro každý deň, už si to bez toho ani neviem predstaviť :D. A k malým krokom v dlhých sukniach - poznám! Problémom sú pre mňa aj schody :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. áá to mě těší, že si někdo všiml rtěnky:)) děkuju!

      Vymazat
  4. Nice look)Would you like to follow each other? Just let me know in my blog. xoxo
    http://www.elationofcreation.com/

    OdpovědětVymazat
  5. nikdy by mě nenapadlo, že maxi sukně může vypadat tak dobře :) s tou bundičkou je to úplně perfektní!

    OdpovědětVymazat