neděle 27. dubna 2014

it's the love for good memories and the hope for tomorrow that keep us alive


Včera ráno jsem se rozhodla, že spontánních rozhodnutí není nikdy dost, hecla finanční analýzu na ekonomiku a večer jsme já i moje zlomená kostrč odjely za kamarádkou do Vsetína na koncert Mňágy a žďorp. Který byl vynikající! Dlouho jsem se tak nevyskákala a nevyzpívala, naposled snad na Crystal Fighters na podzim, ale to se stejně moc nedá srovnávat, protože tohle je prostě Mňága <3 Zahráli všechny moje oblíbené písničky, líbily se mi i některé z těch nejnovějších, které budou na úplně novém albu Made in China a celkově byla ve Třech opicích parádní atmosféra. Nevíte, jestli se dá sehnat i jejich elpíčko?

Další spontánní akce mě čeká ve čtvrtek, neb jsem se včera rozhodla zhodnotit pečící praxi a proslavit své quiche s cuketou a kozím sýrem (a i jiné!) - všechny vás tímto vřele zvu na Studentnský majáles, který se bude konat od 13 hod. v Celetné v areálu UK. Já budu ta u punkového stánku Foodies clubu VŠE s tunou quichů na všechny způsoby, tak si dojděte za kulturou a stavte se i na něco k snědku, jo?:)



H&M Divided dress and H&M earrings
ZARA parka jacket
F&F socks and pistol boots
Michael Kors watch

30 komentářů:

  1. Ahoj, mam na tebe velkou prosbu. Jak upravim fotky na blog tak aby mi licovaly strany fotek na vysku i na sirku. Tak jak to mas ty :) Prosim o jmeno programu nebo nejakou radu. Moc diky!

    OdpovědětVymazat
  2. cha super taneční fotky :) a hrozně mě bavěj takovýhle šaty - ostatně dneska sem si koupila podobný a ještě šedou dlouhou sukni - protože šedá je nejlepší :) a Mňágu mám hrozně ráda a jejich koncerty sou skvělý!

    OdpovědětVymazat
  3. To se podle mě nepovedlo:( nelichotivé boty, triko jako pyzamo a na něm bunda a la bezdomovec:(

    OdpovědětVymazat
  4. Ty boty nedělají tvým nohám zrovna dobrou službu. Navíc s těma ponožkama, které se ke zbytku naprosto nehodí...:( Celé to vypadá, jako kdybys vyběhla v pyžamu a v ponožkách, hodila na sebe pláštěnku a první boty, co stály u dvěří. Délky "šatů" a bundy jsou špatně nakombinované. A na první pohled laciné umělé boty tomu taky neprospívají. Neber to jako kritiku za každou cenu. Naprosto nic proti tobě nemám, ale myslím si, že by bylo fajn se nad některýma věcma zamyslet...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus se zamyslet nad tím negativismem a přílišnou kritikou:)

      Vymazat
    2. No souhlasím, toto fakt NE! Nelichotí to tvé postavě :)

      Vymazat
    3. Ivet ti chcela len poradiť,ale ty si nikdy nedáš povedať,nevieš prijať kritiku a preto beháš po svete natlačená vo veciach,ktoré ti vôbec nelichotia. Peniaze neznamenajú vkus,na to pamätaj.;)

      Vymazat
    4. Přílišná kritika? Neříkám, že musíš chodit vystajlovaná do posledního detailu. Ale když už se prezentuješ jako fashion bloggerka, tak bych čekala, že budeš mít právě cit pro výběr vhodného materiálu, střihu, siluety lichotící postavě... Opravdu není mým cílem se s někým ve volném čase pohádat nad nepovedeným outfitem. Ale tohle se mi nelíbí tak moc, že se musím ozvat a odůvodnit to.

      Vymazat
    5. Holky, co kdybyste vy šly v něčem, co se vám líbí a cítíte se pohodlně a někdo přišel a řekl vám, že MU se to nelíbí. Nepomyslely byste si, že je to přece jedno?:)

      Vymazat
    6. Kazdy koment ktory nechvali je asi zbytocny.. to chces pocuvat len to ako ti vsetko sedí a aka si v tom krasna??? J.

      Vymazat
    7. Zbytecny neni zadny komentar, ale preci po me nemuzete chtit, at to prestanu nosit, protoze vam se to nelibi. Blog pisu primarne jako inspiraci pro vas, ne proto abych dostala souhlas, jestli v tomhle outfitu muzu chodit :D

      Vymazat
  5. Promiň, ale za mě taky ne. Jo, asi se to nosí... Ale já nevím, nějak mě to k tomuto stylu neláká a asi nikdy lákat nebude. Fakt, jak kdybych vyběhla v noci v noční košili vyvenčit psa a vzala první boty a ponožky co mi přijdou pod ruku... (promiň :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to beru, že má každý jiný styl, mě se tohle děsně líbí a pořád si kupuju ty vagabunďácké věci :D 90s power:D

      Vymazat
  6. Ahóój! Jéé, moc ráda bych Tě poznala a přišla ve středu:)) Je to v Ostravě, že? :D Jinak se mi moc líbí tvoje fotky a, ty boty jsou moc hezké, měla jsem podobné fakt se hodí k skoro všemu :33 těším se na další tvoje články! V.
    wall-between-us.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to v Praze bohužel:( a ještě jsme to všechny spletly a je to až čtvrtek. Nicméně chystám s kamarády výbornou akci v Ostravě, tak pak dám vědět na blogu a doufám, že se zapojíš:))

      Vymazat
    2. Se mi zdál ten název trošku neznámý :DD Jasně dej vědět budu moc ráda! :3

      Vymazat
  7. Bez těch barevných ponožek by to bylo super :-)
    Anička

    OdpovědětVymazat
  8. děkuju za bouřlivé reakce, třeba se zase dočkáte šatičkových outfitů, ale mě se teď prostě styl taky mění.)

    OdpovědětVymazat
  9. Píšeš, že blog vedeš jako inspiraci pro nás - v čem vidíš svůj potenciál?
    Inspiraci v čem konkrétně?
    Jak jsi naznala, že můžeš být inspirativní? Z nějakých reakcí okolí?
    Vážně by mě to zajímalo.

    Díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak, Verčo, slíchávám dost často pochvaly na to, co mám na sobě a to mě i kdysi přimělo založit si blog, no a jelikož se našlo hodně lidí, co mě pravidelně sleduje, pořád mám motivaci v tom pokračovat a baví mě to:) Nicméně doufám, že můj blog je už snad i lifestylový, nejen fashion a že snad můžu čtenáře inspirovat i tipy na jídlo, na podniky, na akce, na obchody, na cestování, home décor atd.

      Vymazat
  10. Paradne odvazane fotky, S... B-) ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. Za mne dnes ne :( Paci sa mi ze ti nezalezi na okoli, ale ze se musis pacit sama sobje. Ale dneska mi nepride ze si trafila do cerneho, vubec mi to k sobje nejde a nepasuje to tvojej postave....to muj nazor. Inak tesim na dalsi autfit s rtenkou :))) Helen

    OdpovědětVymazat