pondělí 21. dubna 2014

striped soul


Tak tedy moje zásoba pruhovaných triček rozrostla o jeden nový kus. Máte taky nějakou takovou úchylku na oblečení? Mám jich bez přehánění asi osm a stále nemám dost.) Podle mě se dají nosit úplně k čemukoli a vyhlásila bych je za nejstylovější vzor vůbec. Můžete si v nich hrát na námořníkovu holku nebo na umělce v baretu. A moje záliba v šedých sukních taky očividně pokračuje - navíc tahle délka je geniální, kéžbych ji vídala v ulicích víc. Obvykle ji teda nosím spíš k balerínkám, ale občas je prostě chuť víc na tenisky/conversky, tak s balerínkama příště.)



ZARA shirt + t-shirt
H&M skirt
Adidas sneakers
eBay hamsa necklace
BIKBOK feather earring + Topshop fang earring

20 komentářů:

  1. Kombinace pruhovaného trička a kostkované košile je super, ale sukně je taková hadrovitá a nelichotí tvojí postavě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to nejvíc hadrovino-teplákovina na světě za dvěstěpade:)) Ale nevím, proč by mi nelichotila:)) jinak díky;)

      Vymazat
    2. Protože ti dělá děsivě velký pupek.
      Iru

      Vymazat
    3. Ale né, to máš jen blbej monitor, Ireno;)

      Vymazat
  2. Marti, možná trošku nestandardní otázka, ale z jakého materiálu je ta sukně? pořád takovou nějakou sháním, ale jen tak něco mě materiálově nezaujme. a na Tobě se mi tahle moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju;) je to fakt nejtenčí bavlna, je strašně příjemná, ale vůbec nestahuje, takže nad ní můj velkej zadek váhal :D ale teď jsme už nerozlučné kamarádky.

      Vymazat
  3. přemýšlím jakou mám úchylku na oblečení já :D myslím že to budou vzorované kalhoty :D kombinace sukně + tenisky se mi hrozně líbí, ale zatím jsem se neodvážila ... jsem posera, ale ty jsi krásná :))

    http://zelenkovatereza.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju:)) začni třeba plátěnkama, vanskama, kedskama..

      Vymazat
  4. Vršek skvělej (už poněkolikáté ti píšu, jak ti ty nový vlasy mega seknou), ale spodek za mě nene.. Tahle délka sukní příšerně zkracuje nohy a ještě k tomu ty tenisky.. Nelíbí se mi to :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hele podle mě je to tím, že na tu délku tady nejsme zvyklí, dělá to úplně jinej typ postavy než sukně po kolena, jinou siluetu.. ale mi se to teď děsně líbí, že je to takový jiný,)) tenisky jsou odvaz trošku, ale bude to s novejma Najkama ještě horší :D A díky za pochvaly:)

      Vymazat
  5. Proužky byly super, jsou a budou ;) a myslím ,že nejsi jediný úchylák na pruhy :D ;) když se kouknu do skříně... jako pár prouhatých kusů tam stopro je...

    OdpovědětVymazat
  6. Proužky jsou nejlepší! :) Mám na ně taky úchylku.
    Já nosím midi sukně jen s podpatky, maximálně s balerínkami.

    OdpovědětVymazat
  7. Proužky jsou super o tom žádná :), mojí úchylkou jsou košile. Mám jich nespočet, ale košil není nikdy dost. Hamsa vypadá dobře.
    Přeji krásný den:)

    OdpovědětVymazat
  8. Vršek se mi líbí, každopádně sukně mi na první pohled připomíná zástěru na vaření. Mně se líbí, každopádně mi přijde, že ti taky nesedí. Podlě mě je spíše pro modelkovské typy postav. Každopádně se ti povedly fotky, hezké pozadí :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danke;) Ja nad ni dlouho uvazovala, nicmene se mi desne libi, nemam kratke nohy, ani tluste kotniky, tak se mi nezda nevhodna. Nicmene tesim se, jestli se vam bude vic libit s baletinama nebo lodickama:))

      Vymazat
  9. Ahoj! Máš krásný blog a moc ti to sluší! Chtěla bych vypadat jak ty dlouhé sukně mi nesluší:( :D
    Těším se na další tvoje články <3
    wall-between-us.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, nicméně jsem teď otevřela tvůj blog a máš nohy jako Gisele Bunchen, takže se vsadím, že ti ta sukně musí taky slušet:))

      Vymazat
  10. Proboha kolik jsi nabrala ? Já jsem milovala to jak jsi byla akorát! Po dlouhé době jsem na tebe narazila! Ale to snad vidíš i ty?? Prdel , břísko vím ,že kritiku neumíš přijímat ale tohle. Tak alespoň k tomu udělat oblečení, ta košile úplně pne přes ruce ! No tak snad to bude lepší , vlasy ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zhubla jsem 5 kilo, děkuju za optání :D Nauč se čárky a pak mi zkus třeba něco napsat. A třeba něco pozitivního nebo konstruktivního, jo? No tak snad to příště bude lepší.

      Vymazat