středa 21. května 2014

devil wears prada


Pyžamová košile je můj geniální úlovek. Je fakt z toho nejjemnějšího materiálu, který mají ta stoletá tisíckrát vypraná pyžama, jichž se nechceme vzdát.
Outfit je z neděle, vzala jsem si ho na oslavu č. 2 mých přeslavných 20. narozenin a taky tedy můžete poprvé na blogu vidět Pradu. Jsem s ní v lásce, to snad ani není třeba psát. Nosím ji i s Najkama do školy a dneska jsem s ní kličkovala v šatech i mezi mercedesy na Starém městě. A proti mě kličkovali cizinci s Louis Vuittonkama a všichni měli lodičky a perly nebo obleky s kapesníčkem. To Staré město mě fascinuje. Zrovna jsem během oběda v Soup in the city, kde kolem seděli samí cizinci (a všichni jsme se vesele checkovali na Foursquare a instagramovali naše quiche), přemýšlela, že bych asi takhle na pravém břehu nechtěla trvale bydlet. Baví mě tam chodit do školy (už jen měsíc :D), nakupovat, povalovat se po kavárnách a vůbec tak, ale zvykla jsem si na tu naši hipster čtvrť na levoboku a park a undergroundové kluby a domácí kavárničky a vietnamce, co vám vždycky dají nějakou slevu nebo aspoň zákuseček for free a všude psy a to, že to mám 15 minut pěšky na Hrad.
Když je řeč o oslavách, už se blíží náš záhradní mejdan, již se vrhám na playlist a skládám oběti božstvu slunce a deště, nechť není ta zpropadená bouřka. Dneska dvě otázky do pranice: jestli jste pražští, kterou čtvrť preferujete a kam si mám dát prokrastinační výletík o zkouškovém? 



ZARA coat
H&M Trend shirt
Brandy Melville skirt
PRADA handbag
Tommy Hilfiger ballerinas

12 komentářů:

  1. Veľmi ti to pristane, tá kabelka je božská :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vinohradyyyy♥
    A jestli chceš do nějaký hipstrčtvrti na pravým břehu, tak utíkej na Krymskou ;D
    Cafe v lese, Cafe Sladkovský..

    OdpovědětVymazat
  3. the bag is amazing!
    xoxo Sienna
    http://www.fashionintheair.com

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky! Moc ti to sluší! :))¨
    wall-between-us.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. ja nerozumiem, preco nosis veci, ktore ta este viac rozsiruju :-( a zostaruju :-( ved si taka mlada...a krasna :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nerozumim tomu jak sukne do pasu a svisle pruhy mohou rozsirovat, ani kdo by tuhle trosku crazy kombinaci vzoru mel nosit jiny nez dvacetileta holka. Takze asi tak. Ale aspon, ze jsem krasna.

      Vymazat
    2. Aby sukně do pasu vytvořila aspoň zdání pasu, nesměla by být naražená nad pupek, viz šestá fotka, kde je to nejzřetelnější.. Přinejlepším zdání to vypadá na těhotenství. A svislé proužky na druhé fotce evokují situaci "půl minuty před urváním knoflíku" (zkus v galanterii koupit průhledné malé patentky). Pas se dá simulovat lépe. Takhle jsi jak krabice. :/
      I.

      Vymazat
    3. achjo, tohle bylo trapny a me je neprijemne i za tebe :D marne se snazim najit, kde je mi ta kosile, kterou jsem si naschval koupila o cislo vetsi, mala a asi vis lip, nez ja, kde mam pas. Achjo, jdu shanet ty patentky. A nezapomen napsat, jak nezvladam kritku, tohle je proste jen na blbej vzkaz blba odpoved;D

      Vymazat
  6. Krásná sukně a samozřejmě i Prada. :)

    OdpovědětVymazat