sobota 10. května 2014

První jarní piknik


Dnes mám pro Vás první jarní piknikový článek: outfit, new in, foodies i lifestyle dohromady:) Tímto směrem bych ráda, aby se teď ubíral můj blog – spojoval všechny mé oblíbené aktivity a byl inspirací i jak trávit volná odpoledne. Na piknik jsem pozvala mamku (nezapomeňte, že zítra slaví svátek) a samozřejmě i svého psa.
S sebou jsme si vzali deku, skleničky, tác, soupravu talířků a sadu preppy polštářků z nového designového obchůdku dk home, kde prodávají ručně šité, pletené a uháčkované (ano, háčkování se zase vrací do módy, jupí!) dekorace do domu či bytu. Nesmírně sympatická paní majitelka všechno vyrábí sama, takže každého kupujícího může těšit, že doma nemá ikeu, ale poctivé Made in the Czech Republic.
Jelikož jsme si celé odpoledne chtěly užít se vším všudy, objednaly jsme si jídlo z internetu. Tentokrát to vyhrály vegetariánské závitky, kalamáry a krevety v těstíčku se dvěmi asijskými omáčkami. Můj pes je největší zvířecí snob a krevety úplně miluje:))
Na fotkách taky můžete vidět novou kabelku – je to slavná Candy bag od Furly, kterou jsme si s mamkou přivezly z výletu do Rakouska. Pamatuju si, že to byl jeden z mých úplně prvních článků před pár lety tady na mém blogu, ve kterém jsem vás o nich informovala – článek najdete tady. Jak jsme na ně narazily, bylo vymalováno, protože mamce se líbily už tehdy, ale byly hrozně rychle vyprodány. Potom jejich boom nějak ustal, nicméně stále se vyrábí nové barvy a tahle je jedna z nich. Líbily se nám v butiku aspoň další tři, mají samé úžasné barvy, některé víc průhledné, některé spíš mléčné. Co na ni říkáte vy?
PS: Vím, že moc nemáte rádi záplavu fotek, ale pro mé nadšení z prvního letošního pikniku mi to odpustíte, ne?.) Taky mi řekněte, jestli chodíte na pikniky i Vy? Podle mě na tom není vůbec nic divného, ikdyž spousta lidí dnes považuje pikniky za staromódní, čemuž nerozumím.


me: t-shirt from Ýbr Kýbl (brand: Things we love)
Mango skirt
Furla Candy bag
Asos necklace
H&M bracelet
Tommy Hilfiger ballerinas

mum: Tommy Hilfiger shirt

31 komentářů:

  1. Proč staromódní? Mně to spíš přijde hrozně cool :D jen si tak lehnout někde na sluníčko s dobrým jídlem a společností a na dobré odpoledne je zaděláno :) a mamka má krásnou košili :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě to taky příjde cool, ale věřím tomu, že kdybych se zeptala svých bývalých spolužáků z gymplu, většina se mi vysměje :D

      Vymazat
  2. Krásný piknik, asi něco podobného naplánuju s přítelem :)
    Jenom k těm polštářům, myslím, že jsou ušité z utěrek IKEA... měla jsem totiž stejný nápad a moje polštáře vypadají stejně... http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/70069637/ Není to rýpání proti tobě, spíš mě to zaujalo vzhledem k tomu, co píšeš v článku... :)

    OdpovědětVymazat
  3. strašne sa mi páči tá slamená kabelka čo tam je a tie paličky nádhera! a sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky! To muselo být super! Na Zélandu jsme s kamarádkami dělaly pikniky na pláži, ale v česku mě to nějak nenapadlo..ani nevíš jak moc mě inspiruješ! Měj se krásně! V. XO
    http://wall-between-us.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Moc krásné fotky i článek! Hned je vidět, že jste si to s mamkou moc užily :o).
    Oběma vám to sluší, úplně na mě z fotek dýchla ta pohoda a krásně strávený den :o).
    Je pravda, že na piknik se moc často nedostanu, i tak si ale myslím, že pikniky jsou super záležitost :o). PS: foodpandu ještě neznám, já v Praze hodně využívám dámejídlo.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky a moc vám to sluší, hned bych šla taky! :D

    OdpovědětVymazat
  7. Beautiful photographs! Love your outfit x

    Hannas’ UK Beauty | Lifestyle blog @ hannatalks

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkné fotky a mamka má super košili!
    Mně naopak přijdou pikniky skvělé. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Piknik je naprosto skvělá věc!! :) Hlavně když jsem bydlela přímo v Ostravě, měla jsem pořád nutkání jít jíst někam do parku :3 A doteď mám pikniky strašně moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  10. tak takový piknik bych si teda taky nechala líbit :)
    moc se mi líbí tvoje sukně a máte krásného pejska :)

    OdpovědětVymazat
  11. Love your outfit, especially the ballerinas! The picnic looks so fun and the weather is so beautiful :)

    xx,
    felishmichelle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Byla jsem jednou na pikniku a ono pak po 15 min začalo pršet, byla jsem strašně dissappointed :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Téda, ale mohly bychom dát zase nějaký ostravský blogger piknik:))

      Vymazat
  13. teda ty si žiješ :)) závidím ... když vidím to jídlo hned jsem dostala na něco chuť :D

    OdpovědětVymazat
  14. Pikniky jsou fajn, škoda, že už to není tak běžné. Z lotosu jsme si naposled s přítelem taky objednávali a zkoušeli všechno možné, bylo to fajn, ale venku to muselo být určitě ještě lepší :). Moc povedené fotky!

    OdpovědětVymazat
  15. Krásné fotky a to jídlo! Hned bych si něco dala.

    www.thetasteofviolet.com

    OdpovědětVymazat
  16. děkuju moc za komentáře, jste skvělí:))

    OdpovědětVymazat
  17. Your bag has a really pretty shape and material!

    http://industrialbarbie.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. mne nejvic zaujala tvoje plet :D ty ji mas uplne dokonalou! ani pulku bedaru nevidim :D pecujes o ni nejak specialne? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha dekuju :D Je to asi hlavne dobrym mejkapem (Affinitone od Maybelline), pupinky se mi delaji malokdy (treba po letu letadlem), ale nesjednocenou plet v ruzne barevne skale mam i ja :D

      Vymazat
  19. Jee tak to je uplne krasne ako z filmu :) velmi sa mi paci tvoja sukna a kabelka :) pozri aj na nasu give away :)

    OdpovědětVymazat
  20. To musela být pohodička. A jinak máš krásnou rtěnku.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. Seems like you have a great day with yummy food and lovely dog. Anyway, thanks for your lovely comment on my blog! I’ve made my day *big smile* ! Sure we can follow each other I just followed you via gfc. Eventhough I can't read what are you writing but I enjoy seeing all those picture <3 xx

    Kiss me Sunday // Bloglovin

    OdpovědětVymazat