čtvrtek 31. července 2014

dresden


Květovaných sukní asi není nikdy dost .) V létě je nosím nejraději, vypadají dobře ve spoustě kombinacích, dnes ji můžete vidět jednoduše s bílou halenkou, minule jsem měla na sobě podobnou sukni z Brandy Melville s háčkovaným topem a v článku z Berlína jsem vám ukazovala i oblečení na koncert Foster The People – měla jsem na sobě tuhle sukni s pruhovaným crop topem, což byl i nakonec outfit na moji květnovou nrozeninovou oslavu, kdy jsem bohužel měla na jeho vymýšlení půl minuty.


I guess I'll never have enough of floral skirts .) In summer I wear them very often, they look good in lots of combinations, today you can see it simply with a white blouse, last time I wore a different one from Brandy Melville with a crochet top and in the article about Berlin I showed you the outfit from Foster The People concert – I wore this skirt with striped crop top, which was actually my birthday outfit for a party in May, for whose creating I only had half a minute.


PRADA handbag
TOPSHOP floral skirt
TimeOut top
GemsOver necklace (similar here)
Six earrings
H&M sunglasses
ASOS flats
Casio watch

9 komentářů:

  1. Moc pěkný outfit, já stále žádnou květovanou sukni nemám :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Sukne je super a outfit se mi celkove moc libi!

    OdpovědětVymazat
  3. aj ja som teraz v nemecku :) skvelé fotky :)

    http://lifebyteenboy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Sukně je skvělá akorát bych k tomuhle outfitu zvolila spíš nějaké bílé lodičky. :) Mám jedny z www.answear.cz které by k tomu fakt šli, rozhodně se mrkni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi šly, ale na celodenní procházku po drážďanských památkách by to asi nebylo;)

      Vymazat
  5. Sukně je vážně moc pěkná. Já mám taky květinovou sukni, ale abych pravdu řekla tak jsem zapomněla že jí vůbec mám, takže děkuji že jsi mi to tímhle postem připomněla :-)

    http://veronicawill.blogspot.cz/
    http://instagram.com/vera_will

    OdpovědětVymazat