úterý 29. července 2014

ich bin ein berliner


Dnes večer v rámci snahy najet zpět na produktivní režim (čti: produktivnější než prázdninový), mám pro vás fotky outfitu ještě z Berlína. Zjistila jsem, že i když jsem ještě na podzim tvrdila, že mě Berlín moc neláká, jsem z něho úplně unešená a chtěla bych tam jezdit zas a znova! Z Prahy to naštěstí není tak daleko, dá se tam dojet pohodlně autem, ale i autobusem nebo vlakem a spousta mých pražských kamarádů tam jezdí často, asi jako my si pohodlně můžeme z Moravy dojet do Prahy nebo Vídně.

Minulý týden jsem odpočívala na chatě a tím odpočívala myslím nedělání ničeho kromě ležení a koukání na telku, opalování se a jezení :D Z letargie se probouzím už několik dní, za což dost může prostudování loňského speciálu Reflexu o JFK a jeho rodině, který mě dost nakopl a při čtení jsem si uvědomila, že flákání nikam nevede a pokud je ho až moc, tak mě jenom deprimuje. Zahajuju nelelkovací zbytek prázdnin – přidáte se? .)


Tonight within the productivity recovery regime (read: more productivity than the usual amount during summer holiday) I have an outfit post for you guys. It is back from Berlin, which I completely fell in love with and wanna go back as soon as possible! From Prague it is not that far, it is like from Ostrava to Prague or Vienna so many of my friends from Prague go there often by car, by bus or by train. 

I spent last week at our weekend house in the mountains and I was just messing around totally without any productivity. I was sleeping a lot, eating a lot, sunbathing a lot and watching telly a lot :D I am waking up from lethargy for two days now. It started with reading a magazine special edition about JFK and his family which kicked me a little and I realized I hate unproductivity and messing around. Who's gonna join me in unproductive rest of the summer holiday? .)


Urban Outfitters lace top
Brandy Melville floral skirt
Asos flats
PRADA handbag
H&M cuff & sunglasses
Casio watch
eBay eye bracelet
SIX earrings

4 komentáře:

  1. Moc ti to sluší :-) Do Berlína se snad také někdy podívám, zatím čtu samé pozitivní komentáře :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. och kabelka...tleskám :) nádherná prenádherná

    OdpovědětVymazat