úterý 22. července 2014

I'm sleeping in the kitchen, I'm eating in the bedroom


Tak nám včera skončily Colours, dnes jsem si dala odpočinkový den, abych to všechno dospala a prošla si fotky a videa. Taky jsem byla na malé procházce a na zmrzce, znáte to, prázdninová pohoda. Zítra už bych měla začít něco dělat a vrátit se k povinnostem, které jsem odkládala. Taky tak nesnášíte návraty do reality? Já strašně :D

Tentokrát jsem si na sebe vzala nový černbílý overal s aztéckým vzorem. V obchodě jsem strávila asi nekonečnou půlhodinu zkoušením si ho ve dvou variantách – černobílé a barevné, líbily se mi obě dvě a nemohla jsem se rozhodnout, ale nakonec zvítězila ta univerzálnější a jsem ve finále ráda. Můžu ho nosit třeba k tomuhle hořčičnému svetru nebo zelenému Moschino opasku, což bych ten barevný nemohla. Nejčastěji nosím overal s nízkýma botama, ale pro tentokrát jsem zvolila elegantnější variantu s průhlednýma podpatkama.

Well, yesterday Colours of Ostrava went into their ending and today is my relaxing day, I just slept well and went throw photos and videos from the festival. I also went for little walk with my dog and grabbed some ice-cream. You know, just summer time chill out. Tomorrow I should start doing something and go back to duties and stuff I was just delaying to do. Do you guys hate coming back to reality as much as I do? :D

This time I went for my new b&w playsuit with aztec print. I spent like a half an hour in the boutique deciding which one to buy – this one or a colorful combo. In the end I'm glad I went for the more versatile version, because I can wear it with this mustard cardi or this green Moschino belt. I usually wear it with flats but this time I felt like going fancy and tried it with my transparent heels.



C&A jumpsuit
Forever 21 cardigan
MOSCHINO belt
Jeffrey Campbell transparent heels
Michael Kors handbag
Casio watch
H&M star necklace
TOPSHOP ring
Marc Jacobs dog iPhone case

12 komentářů:

  1. fotky s tím novým objektivem hrozně prokoukly! :)) dobrá koupě ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, zase další božský outfit, moc ti to tady sluší :) A taky musím pochválit nový objektiv, ty fotky jsou skvělý! S těma návratama do reality to máme stejně, já nebyla včera schopná dělat vůbec nic, taky jsem jen projížděla videa a fotky a sestavovala si playlist :)

    OdpovědětVymazat
  3. Chápu tě :( Návraty do reality jsou děs. Zažívám je vždy po dovolené a dlouho si pak ještě zvykam, všechno je takové šedé a nudné ... Moc krásná kabelka a boty:)

    OdpovědětVymazat
  4. Zase ti to tak strašně moc sluší! A ty boty, vidím něco takového poprvé a nemůžu se na ně vynadívat. :D Krása! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuju za krásné komentáře, mám radost:)

    OdpovědětVymazat
  6. málem mi vypadly oči, Marti! :D vypadáš stále lépe a lépe, hlavně pak Tvůj styl začíná nabírat na velmi zajímavých obrátkách.

    OdpovědětVymazat