sobota 12. července 2014

long skirt & navy


Tak jsem se včera vrátila z Karlových Varů, kde jsme s kamarádkama strávily pár dní na filmovém festivalu. Já se na něj chtěla podívat alespoň minulých pět let, ale nikdy jsem v ten termín nebyla v Česku, proto jsem ohromně ráda, že nám to konečně vyšlo a i když jsme nestíhaly být na zahájení a setkat se tak s více kamarády z Artsu, kteří tam byli na začátek, i tak jsme si to užily a stihly i pár filmů (nejvíc jsme byly ohromené ruským snímkem Leviathan). Nechtěly jsme ale celý čas trávit v kině, ale i poznat Vary, nasát atmosféru, užít si to a tak mám poznačených i dost filmů, na které se chystám na Šary Vary v Praze (například Chlapectví, na které jsem slyšela chválu ze všech stran a čsfd ho hodnotí 91 %). Byli jste (někdy) na KVIFF? Já už se těším na příští rok!

Well, I've just come back from Karlovy Vary, where I spend a couple of days with my girlfriends at Karlovy Vary International Film Festival. I wanted to go there for five years at least but I never was in the Czech Republic during the festival so I am very happy it worked out for us this time. We missed the opening ceremony and a lot of our friends there but we enjoyed ourselves though and saw a few movies as well (for example Leviathan – great Russian movie). However, we didn't want to spend all of our limited time there in the cinema so I have a lot of movies on my to-do list to see at Šary Vary mini fest in Prague, where they repeat the best ones (for example I missed Boyhood, with its 91 % ratio probably the best film of 2014). Have you ever been to KVIFF? I am so looking forward next year!


ZARA long skirt
Gina Tricot jacket
Pull&Bear top
TOPSHOP handbag
Tommy Hilfiger ballerinas
H&M necklace

4 komentáře:

  1. Niky jsem tam ještě nebyla ale určitě bych se (doufám) příští rok chtěla jet podívat. Musí to tam být super :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Byla jsem loni a super, vrátila jsem se úplně nadšená, letos mi to bohužel nevyšlo ze stejného důvodu jako tobě předtím, byla jsem mimo ČR. Ale příští rok se rozhodně chystám, na 50. ročník mám takový pocit, že to bude něci velkého. :) A skvělá sukně mimochodem!

    OdpovědětVymazat
  3. také jsem nikdy nebyla, ale doufám, že to změním třeba už příští rok :) ale do Varů se chystám začátkem srpna, takže alespoň tohle krásné město navštívím. nádherná sukně, ten řetízek je k ní jako dělaný ;)

    OdpovědětVymazat