středa 16. července 2014

random & new in



Dnes mám pro vás směs random fotek z mého života a novinek v mém šatníku. Na první fotce vidíte nový obal na telefon Marc by Marc Jacobs, který mi konečně přišel ve správné velikosti, poprvé se nezadařilo a došel na iphone 4S, ten jsem prodala kamarádce a zkusila štěstí podruhé, tentokrát už sedí  na 5 a je úžasný. Mám z něj hroznou radost a můžu se se silikonovým krytem hned bát pádů méně. Pod krytem je nejnovětší Vogue Paris, který mě hned zaujal nekonvenční titulkou.


Nový lak Michael Kors, který jsem si chtěla pořídit už dlooouho, ale u nás ho začali prodávat až na konci června a to jen v Sephoře v Palladiu. Původně jsem šla pro bílý, ale tenhle pleťový byl láska na první pohled. Můžete ho vidět i na nehtech.


Z pětihodinového zápisu. Na té škole musí být všechno komplikované:) Přesto se ale neskutečně těším a jsem hrozně šťastná, že tam můžu studovat u takových velikánů.


Znovuobjevenosti aneb všechno už mám déle než rok, ale při návštěvě doma v Ostravě vždycky najdu ve skříni nějaké poklady. Outfit už jste mohli vidět tady.


O téhle kuchařce jsem už mnoho četla a slyšela. Vaří / pečou podle ní mé kamarádky i slavné osobnosti a mě v knihkupectví úplně dostala krásnýma fotkama a úvodními popisky ze života autorky. Už se těším, až podle ní začnu připravovat samé krásné věci.


Pudrové barvy spolu jsou <3


Testování nového objektivu.


Brzká oslava mého zítřejšího svátku.


Gratulant kouká na dort :)


Mamky vynikající mrkvový dort s marcipánovýma mrkvičkama obarvenýma vlastní šťávou z mrkve.


Tahám z blešáku domů polozničené věci, ale kupodivu je pak po půl roce taky opravuju. Tentokrát sbírka motýlů na fotce ještě před opravou. Na své zachránění u nás čeká ještě zlatý lustr, stolička pod květiny a koš na prádlo.


Nové boty z F&F za dvěstěpade. Ještě mě čeká ve slevách svetřík s copama, který tam byl poslední a zrovna v mé velikosti. A stál 89 Korun. Oukej, už tam na mě asi nečeká :D Boty jsem si pořídila hlavně do Brightonu, kam jedeme s kamarádkou na pár týdnů v září a kde se mi určitě nebude chtít tahat lodičky, ale vyšší boty se na večer sejdou.


Nové plavky z Asosu, které mi před pár dny přišly. Vršek je River Island a kalhotky La Belle Rebelle.


A dvě momentálně rozečtené knížky. Ani jedna mě bohužel tak nechytla, jak jsem si myslela, ale nedokážu nechat knížky orzečtené, takže se jimi snažím prokousat. Slovník lásky je melancholický příběh kupodivu vyprávěný klukem a Mánie je román o životech bítníků – ten je teda zajímavý, ale moc poutavě to napsáno není.

5 komentářů:

  1. Nádherné fotky. :)
    Přeji krásný den.

    OdpovědětVymazat
  2. Lak na nehty a obal jsou top! :)) A ta Prada, ach <3

    OdpovědětVymazat
  3. Ten lak je luxusní, jak barva tak lahvička. :) A nikdy nepřestanu "ochat" nad tvojí Pradou. :D

    OdpovědětVymazat
  4. já tyhle články prostě žeru :)) já jsem šíleně ujetá na věci jako jsou sbírky motýlů nebo známek, brala bych to jako skvělou dekoraci do bytu. docela mě zajímá Slovník lásky.

    OdpovědětVymazat