úterý 8. července 2014

skort in berlin


Minulý týden jsem začala v Ostravě, pokračovala v Praze, kde jsem konečně navštívila výstavu miláčka Tima Burtona a také jsem byly poprvé na zmrzce v Cacau, kde ji teda mají fakt výbornou. Dál jsme  pokračovaly do Berlína, hlavně na koncert nejbáječnějších Foster the people. Random fotky z Berlína se na blogu ještě objeví, zatím vám chci ukázat jeden z berlínských outfitů a to zrovna i s jedním kouskem z minulého new in článku a to se skort = sukňo-šortkama. Jsou hrozně pohodlné a prostě miluju ten střih a lá zástěrka od servírky .) Dnes se vydáváme s kamarádkou na filmový festival do Karlových Varů, vybraly jsme si nejblbější dobu, kdy předpověď hlásí déšť až do konce týdne a ochlazení na 14 stupňů, ale snad se vrátíme živy a zdrávy (ještě budeme potřebovat síly na Colours!)

I started last week in Ostrava, then we left to Prague, where I finally visited Tim Burton exhibition (wonderful by the way) and stopped by for an ice-cream in Cacao – and yes, it was the best ice-cream I had in Prague. Next day we went ahead to Berlin, the main reason was Foster the people concert. You'll definitely see some random photos in upcoming posts, but for now I have an outfit for you. It was shot in Berlin close to our hotel. I went for a simple combo with a skort from the last article. I totally love the way it looks like a waitress' apron .) Today my friend and I are heading to Karlovy Vary film festival. We decided for the worst period ever 'cuz it looks like it's going to rain all week and the temperature will be very low. Let's get your fingers crossed for us, we have to stay fit for next week's Colours of Ostrava!


TimeOut shirt
TOPSHOP skort
F&F sequin ballerinas
MANGO handbag
Michael Kors watch
Six earrings

10 komentářů:

  1. Super skort, ma úžasnou barvu!
    Na colours se děsně tesim, minuly rok jsem te tam i potkala, tak treba i tento :D a Berlín me ceka v srpnu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Ale to jsi měla přijít:)) Jestli mě letos potkáš, ráda tě poznám!

      Vymazat
  2. Moc krásný outfit, skort se mi také líbí, už jsem jedny měla mít ale nevyšlo to nakonec :-) v Karlových Varech si to moc užij :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ach, ten koncert musel byť skvelý :) A outfit sa mi moc páči.

    OdpovědětVymazat
  4. Super outfit! Ty balerinky a skort

    OdpovědětVymazat
  5. Tééda, musím ti napsat.. Tvůj styl se v poslední době velmi velmi zlepšil... Fakt SUPER!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. <3 the skort !!!

    You are welcome to check out my blog -- http://www.mlleepaulettegirl.com/
    Message me on insta -- insta@mlleepaulettegirl.com

    OdpovědětVymazat
  7. tohle je naprosto top :) sekne Ti to sakra moc!

    OdpovědětVymazat