středa 24. září 2014

céline trio & kimono


      Na facebooku slibuju článek už několik dní a pořád nestíhám a bohužel mám takový pocit, že to nepíšu naposled. Minulý týden mi začala škola a ikdyž jsem věřila kamarádům, když mi říkali, jak je archi těžká, myslím, že jsme stejně nikdo nebyli připraveni, že budem dělat za první semestr tři modely a každý týden deset kreseb, které se samozřejmě nedají stihnout ve škole a máme teda na každodenní odpoledne po škole vystaráno.. Ale neztěžuju si, taky bych teď mohla počítat účetnictví nebo se učit středověké dějiny Evropy. Jsem ráda, že můžu dělat něco tvůrčího, produktivního a vidět výsledky. Je to skvělá změna po gymplu, i když práce je fakt hodně. Dneska si jdu "odpočinout" do NTK na film Plán o územním plánování (potkám se tam s někým z Vás?:) a zítra s kamarádkou vyrážíme konečně na Pokoje. Takže si vlastně od té školy neoddechnu ani tak .) 
     Tohle jsou fotky ještě z Brightonu, ze kterého další foto-nálož uvidíte brzy. Neskutečně jsme si to s kamarádkou užily, byly to perfektní dva týdny, kdy jsme potkaly spoustu nových přátel, moc toho zažily, nasmály se a bylo to prostě ve všech směrech krásné a snad jedna z mých nejlepších dovolených.
     Na sobě mám nové hodně tmavě modré džíny s prostřihnutými koleny, což je trend, kterému jsem kompletně propadla. V Británii tyhle kalhoty spolu s bílými converskami nosili úplně všichni a vypadalo to skvěle. Tyhle kalhoty mají navíc hodně vysoký pas a vypadají i super skvěle s plavkama (což jste mohli vidět i na Insta – @emgolightly). K tomu jsem si vzala nové kimono, které je taky mega trendy a přitom v Česku ho stále skoro nikdo nenosí a barevně mi k tomu skvěle šly rudé rty v barvě mojí nové kabelky. Céline Trio jsem si koupila na výletě v Londýně a jsem z ní nadšená. Barva je nádherná, úplně perfektní odstín červené a hodně se toho do ní vleze.
      I have been promising you a new article on Facebook for days but I'm still so busy and I gotta feeling it's not the last time I'm saying that. My school started last week and even though I believed my friends it will be difficult, I didn't really expected that we'll have to make three models in the first semester and sketch ten sketches every week, which of course can't be finished in the classes so we have a lot of things to do after school. But I don't want to complain, I could learn accounting or Middle Age history instead. I'm glad I can do something creative, productive and actually see the results. It's a great change from my high school, tho it's still a hard work. Today I'm going to "relax" to National Technical Library to see a movie Plan about urban planning and tomorrow my friend and I are heading to Pokoje (=The Rooms). So I'm not getting rid of the school anyway .)
     These are the photos from Brighton, which you'll see some pics from in the future. My friend and I enjoyed it for a maximum, it was a wonderful holiday, we made many new friends from all over the world, laughed out loud and had a brilliant time.
     I'm wearing my new very dark blue jeans with cut out knees. It's a big trend in the UK together with white converse and I completely fell for it. These trousers have a very high waist and it looks perfect with my swimsuit as well (as you could see on my Instagram @emgolightly). I went for my new kimono, which is super trendy as well but still hardy anyone wears it in the Czech Republic and I added some color to my lips and a handbag. I bought Céline Trio in this wonderful best shade of red in London and I'm very into it. The color's amazing and it can take a lot into it.


NEW LOOK kimono
TOPSHOP jeans
MANGO top
CÉLINE TRIO handbag
H&M ballerinas
ASOS sunglasses
CASIO watch

SHOP MY STYLE:

FOLLOW: INSTAGRAM    FACEBOOK    BLOGLOVIN'    ASK ME    SHOP MY STYLE

16 komentářů:

  1. Kimono je moc krásné :) Taky uvažuji o jeho koupi a džíny s průstřihy vypadají moc zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  2. a to ta sranda teprv přijde .)
    k tomu kimonu bych si nebrala trička s touhle délkou rukávů, připadá mi, že se to trochu pere :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo já to taky vidím a štvalo mě to celej den :D Pořád jsem si to spravovala a na fotky zrovna ne:( Bohužel jsem v UK neměla celej šatník, tak jsem musela vzít tohle.

      Vymazat
  3. amazing! love the bag so much <3
    xoxo Sienna
    www.fashionintheair.com

    OdpovědětVymazat
  4. this look's perfect!!!:) love the cardi and the bag!
    new on

    Patchwork à Porter

    OdpovědětVymazat
  5. Kimono ♥ a kabelka ♡
    Nádherný outfit, moc ti to sluší a všechno skvěle sedí!

    OdpovědětVymazat
  6. Super outfit! :) Tak to je super, že jste si 2 týdny užili
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  7. konečně vidím v "akci" kimono a novou kabelku !!!

    OdpovědětVymazat
  8. Díra na džínách se mi k outfitu vůůbec nehodí.. Hodí se to k Verče z mrl- která je úplně jiná než ty-svou postavou, celkovým vkusem.. Verča v sobě má kus rebela a k tomu sedí i její outfity včetně roztrhlých jeansů.. Ty jsi spíš elegantnější a příjdeš mi v tom spíš jak šašek.. Když dva dělají totéž-není to totéž..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :))) slovy mojí bff, když jsme byly v Brightonu: "Ty nosíš pořád tyhle odrbané věci a hodí se to k tobě, protože jsi trochu punk, [...]" Tak mi to dnes od tebe přišlo mega úsměvný, protože mě vůbec neznáš - tetování, tenisky, krátký vlasy, to je přece elegance sama:) To, že mám v minulým příspěvku po dlouhý době šaty a sáčko Ti přece nedává možnost takhle generalizovat. Za šaška seš tu teď trošku ty.. Hlavně to srovnání s Verčou je dost mimo mísu;)

      Vymazat
  9. Moc se mi líbí tvoje kimono, sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  10. Hezký outfit! :) Kimona jsou super a těch roztrhaných kalhot bych se také nebála, k outfitu se mi líbí, přijde mi, že s nimi nedá nic zkazit! :)

    OdpovědětVymazat