středa 1. října 2014

Brandnooz box – co to je?


     Dneska pro Vás mám tip na novou službu, kterou jsem přes prázdniny vyzkoušela. Na internetovém trhu už jsou nějaký ten pátek k dispozici kosmetické boxy, které si předplatíte a každý měsíc Vám přijde náhodný výběr kosmetiky, nyní si však přijdou na své i foodie milovníci a ostatní členové vaší domácnosti, neb si již můžete objednat i krabici plnou jídelních novinek, které se právě dostaly do českých obchodů. Předplatné boxu můžete kdykoli zrušit, pokud ho budete chtít jen vyzkoušet. Všechny podrobnosti se dočtete na webových stránkách Brandnooz Boxu tady nebo koukněte na jejich FB stránku, kde se můžete rovnou kouknout, co bylo v boxech v minulých měsících a zvážit, zda-li se vám většinou trefí do chuti. A teď už k tomu, co čekalo v boxu mě a jak jsem byla spokojená.




      Mě i mého pomocníka na rozbalování potěšilo country zabalení d a vycpání krabice. Věci se tak nemohly poškodit. Box se posílá vždy na konci daného měsíce a přijde do několika dní, já byla zrovna v Brightonu, tak si nepamatuju přesně, kolik mu to zabralo času. 


     Nejdřív se podívejme na nápoje, kterých bylo v boxu tentokrát požehnaně. Na férovku přiznávám, že největší radost mi udělal Avanti Spritz, který jsem sice ještě neměla čas otevřít, ale flaška alkoholu vždycky potěší, navíc Spritz jsem chtěla zkusit už hodně dlouho. Další bylo ovocné pivo Zlatopramen s  příchutí grepu. Ovocná piva jsou jediná, která zvládnu vypít, takže jsem ráda, že to nebylo pivo normální. Dále mě čekala ledová káva Nescafé Cappuccino White mě taky potěšila, protože mám ledové kávy občas ráda, ikdyž jsou přeslazené a ne moc zdravé. Radost mi udělala detoxikační voda a džus Isoline a Guanabana Nektar od firmy Jumex – vypadají zdravě a těším se, až je vyzkouším.


     Detoxikační nápoj funguje tak, že je láhev naplněna jen šistou vodou, kterou si po prvním použití doplníte vodou z kohoutku. Detox se skládá ze tří kroků – dílků ve víčku, jehož obsah obsah si vsypete do vody a vytvoříte si tak 3x330 ml nápoje. Opravdu jsem zvědavá na výsledek a upřímně i jestli mi nebude špatně .)


           Další položkou byly nezdravosti: slané popcornové chipsy a nová Delissa. Takovým věcem se snažím vyhýbat, tak jsem je předala dál a přijde mi, že by v boxu ani být nemusely. Určitě je spousta zdravějších dobrot, které lidi moc neznají a mohli by je díky boxu objevit, než profláklá Delissa. Popcornové chipsy jsou sice zajímavé a neokoukané, ale jsou to pořád jenom chipsy..


     Naopak mě potěšilo koření: mletá uzená paprika, kterou miluju jen tak na pečivu s máslem, stejně tak moc dobrý džem Schwartau džem Višeň a maracuja, který je moc dobrý, ale já se v Brightonu zamilovala do džemu s velkými kousky černého rybízu, takže až dojím tento, pravděpodobně půjdu na lov toho rybízového. No a úplně největší radost z celého boxu mi udělala tahle paštika Patifu, kterou jsem si už několikrát koupila znovu, chutná i mamce, jednu mi snědl spolubydlící a vesele ji doporučuju vegetariánským kamarádům. Je opravdu výborná, je z tofu, nemá tak nepřirozenou masovou chuť jako normální paštiky a vždycky mám radost, že jím něco zdravějšího.


     A mému vrchnímu rozbalovači se asi líbilo nejvíc pivo a paštika, která na něj teda bohužel nezbyla, ale zato dostal k narozkám upečené psí sušenky podle mé oblíbené Hladové (recept tady) a fotka, jak mu to chutnalo, tady je už slavný .)
     Kdybych to měla shrnout, tak jsem ráda, že jsem měla možnost box vyzkoušet. Víc než polovina mě potěšila, zbytek jsem posunula dál a uplatnění využily. Takže pokud máte chuť vyzkoušet něco nového, zkuste to, určitě nic vyhazovat nebudete a vše najde své uplatnění. Do budoucna by se mi líbilo, kdybych v boxu našla víc zdravějších jídel – koukám, že v novém boxu byly zase preclíky Bohemia a sušené maso, které by mě nepotěšily, zato žitno-slunečnicový chléb Penam by mi radost udělal, stejně jako víno, tuňák ve vlastní šťávě a brazilská káva. Asi box nemůžou udělat celý zdravý, protože by přišli o (třeba pánské) zákazníky, ale možná by stálo za to prodávat dvě verze, kde jedna by byla vyloženě zdravá. Nicméně v této podobě bych box koupila třeba tátovi k narozkám, protože mi přijde, že by zkonzumoval všechno a ještě by vyzkoušel nové produkty a dostal inspiraci, co si třeba příště koupit:)

FOLLOW: INSTAGRAM    FACEBOOK    BLOGLOVIN'    ASK ME    SHOP MY STYLE

4 komentáře:

  1. Rozbalování Bandnooz boxů sleduju pravidelně u všech blogerek a vždycky si akorát dělám chutě :D

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  2. Brandnooz box jsem ještě neměla a stále se přemlouvám k zakoupení :D Moc mě zaujalo to pití 24detox :)

    OdpovědětVymazat
  3. Už mě párkrát napadlo to vyzkoušet no. :D Vždycky u nějakých vlogerek občas koukám jak to rozbalují a vypadá to občas i fakt dobře. :D:)

    OdpovědětVymazat
  4. marmelády z téhle edice jsem si kupovala v Německo - booože, to bylo bájo :) (*jsem marmeládovej maniak :D)

    OdpovědětVymazat