pondělí 27. října 2014

life imitates art


     Asi před měsícem jsem byla na výletě v Brně, kde byla hlavním bodem programu výstava Bodies Revealed, která se nám moc líbila a pak jsme zašly na Špilberk, kde jsem byla poprvé v životě a taky na oběd do skvělé restaurace Suzie's, kterou si přeju mít i v Praze a Ostravě, jak krásné prostředí to je a výborné jídlo nabízejí. Mini výlety do Brna mě baví, jen ta zpáteční cesta do Prahy pochybnými vlaky s pochybnými cestujícími by mě mohly minout. Trvá to z Brna skoro tak dlouho jako z Ostravy a kvalita vlaků je příšerná, navíc, jak jezdí vlaky z Maďarska a Slovenska, jsou mí spolucestující hojně Indové či jiného exotického původu a rádi křičí na celý vagon ve svém rodném jazyce. Teď zrovna taky sedím ve vlaku, ale z Ostravy do Prahy, dnes snad jako jediná škola nemáme volno, ale těším se na zítřek. Sice budu celý den rýsovat, ale aspoň to můžu dělat z pohodlí domova a večer se asi zajedu podívat do centra, protože pořád nemůžu objevit nějaké hezké pohodlné kožené boty. Mám v plánu jet do Vagabondu, protože na jejich stránkách vypadá nabídka dost slibně. Jaké máte plány na volno vy? A dostali jste ve škole volný den i dneska?



RESERVED top
H&M shirt
TOPSHOP jeans
CÉLINE TRIO handbag
URBAN OUTFITTERS karma necklace
CASIO watch

SHOP MY STYLE:

FOLLOW: INSTAGRAM    FACEBOOK    BLOGLOVIN'    ASK ME    SHOP MY STYLE

16 komentářů:

  1. cool! love the bag <3

    xoxo Sienna
    http://www.fashionintheair.com/2014/10/street-style-essentials.html

    OdpovědětVymazat
  2. lovely casual love this tartan shirt!

    http://zielonoma.blogspot.it/2014/10/cookies.html

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký outfit, tu výstavu bych taky chtěla ještě stihnout :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  4. Sluší ti to, já jsem byla kdysi na Bodies v Praze a hrozně se mi to líbilo:)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  5. Ty džíny se mi líbí, celou dobu přemýšlím, že bych si také koupila nebo udělala díry na kolenou, ale s přicházející zimou už se mi do toho tolik nechce :)

    OdpovědětVymazat
  6. To je hrozný outfit. Styl bezdomovec je fajn, pokud máš pěknou siluetu a doplníš to něčím ženským. Ale u tebe to zastrčené triko a ploché tenisky fakt nefungují.. Máš určitě lepší dny, kdy se umíš obléknout lichotivěji.

    OdpovědětVymazat
  7. Styl bezdomovec s Celine a converskama:D achjoo. Jak si muzes myslet, ze si z toho komentare neco vezmu, kdyz jsi ocividne jen plna zloby na mou osobu a pak to maskujes tou posledni vetou? Nemusi se ti libit vse, co nosim, ale da se to napsat i bez te hanlive casti. Kdybych mela kanady, boyfriend jeany a parku, pak je to mozna bezdomovecky styl, pokud za nej povazujem sousacny hipster:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kde se ve vas nekterych bere chut jit me urazit hned po ranu, to fakt nechapu..

      Vymazat
  8. Moc Ti to sluší! :) Líbí se mi hodně ty tenisky, ty by se mi líbily :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  9. Myslím tím spíš hadrové triko zastrčené a kalhotách s dírou,nelichotivé střihy a flanelovou košili, která tomu dodává ještě víc "krabicoidní" tvar. To, že sis k tomu obula conversky a pověsila luxusní kabelku, to bohužel moc nezachraňuje, i když obojí je moc pěkné. Opravdu nejsem plná "zloby na tvou osobu" (nevím proč bych měla cítit zlobu k někomu úplně cizímu). Jenom mě udivuje, že s tímto chceš být někomu inspirací a nedalo mi to, abych se neozvala. Holt nebudou všechny komentáře vždycky jenom pozitivní. Až se ti zase něco povede, ráda to pochválím, toto ale fakt nebyl ten případ, pardon.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omluvit se na konci za nekonečný hejt beru fakt jako výsměch. Kdyby jsi mi tu konstruktivní kritku, kterou tam za tim neslušným urážlivým vyjadřováním i někde vidím, napsala jako člověk bez zesměšňování, tak bych na tebe reagovala jinak a i si z toho něco vzala. Takhle ti můžu jen doporučit zamyslet se nad tím, jestli bys mi do očí řekla, co to mám na sobě za bezďácký vytahaný triko, který navíc není ani oversized a je na tělo.. Zůstává mi nad takovým chováním jen rozum stát.

      Vymazat
  10. Pekný outfit, vyzerá byť moc pohodlný :) A tá kabelka je skvelá!

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  11. Krásny outfit :) veľmi sa mi páčia takéto rifle :)

    janesworldblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat