pátek 10. října 2014

the first day in Brighton


     Dneska jsem se konečně dostala k našim fotkám z Brightonu, kde, jak už víte, jsme byly s kamarádkou na konci prázdnin na jazykovém kurzu a já se pak vrátila akorát do školy, kde jsme hned najeli na tvrdý režim a neměla jsem vůbec čas na blog, protože veškerý svůj volný čas trávím raději s rodinou nebo kamarády (a psem!), než u počítače. Ale blog mi už začal zase hodně chybět, tak jsem se rozhodla napsat alespoň úvod fotek z Brightonu, které Vás ještě čekají a až pak se vrhnu na rozbor Bílkovy vily :) 
     Today I finally have time to go throw my photos from Brighton, where as you already know we went for a language course at the end of holidays with one of my best friends. After that I came back to Prague just to start the school so I didn't have any time to work on blog as I was busy doing school projects and in my spare time I wanted to see my family and friends (and dog!!) first. But I really missed my blog a lot so here it is. Firstly I wanna show you our first day in Brighton and after that I come back to that boring architecture analysis I'm doing.
     Do Brightonu jsme přijely v neděli dopoledne, unavené, po 3 hodinách spánku, polámané z letadla a následné víc než dvouhodinové cesty vlakem, takže jsme se zvládly jen dokodrcat taxíkem k naší rodině, ubytovat se, zajet se podívat do školy, kam nás vzala slečna, která u rodiny bydlela před námi, shodou okolností taky Češka a pak jsme se jen šly povalovat na pláž a projít se po Brighton Pier s kolotoči, atrakcemi, herními automaty (kde jsme prohrály peníze při honbě za plyšovou Hello Kitty :D) a nechaly si ukrást kus fish&chips neurvalými racky, kteří na mě při hlídání jídla, dělali nálety ze všech stran v hejnech cca 30 racků a všichni na pláži se jen výborně bavili při pohledu, jak se jim nemůžu ubránit. Zachránily mě až malé děti, které přiběhly a začaly na racky házet kamínky z pláže. Jací tam jsou racci agresoři můžete vidět na fotce, kde se málem poklovali navzájem o jeden skoro prázdný kelímek od omáčky :D 
     Na kolotočích jsme první den ještě nebyly, ale na konci našeho pobytu jsme to hecly a šly se projet na horské dráhy a taky na obrovské ruské kolo přímo na pláži, které jste mohli vidět v minulém random článku, který jsem Vám ťukala na mobilu na školní wifi (tady) :) Další fotky budou! Sice neslibuji, že brzy, ale budou, tak zůstaňte v kontaktu. A pokud máte můj blog rádi, hlasujte pro mě prosím na Blogerce roku 2014 – budu moc ráda :) <3 (tady)
     We arrived to Brighton on Sunday tired, after 3 hour long sleep, broken from the plane and 2 hour train journey so we only took a cab to our family's house, checked in and went to check our school with a girl, who stayed at this family before us and by a coincidence she was Czech as well. After that we just stayed in the city centre, went to the beach, grabbed a lunch and went to see the famous Brighton Pier, where all the rides are. We spent the first money trying to get a Hello Kitty teddy bear and let the seagulls to steal our first meal – fish and chips and a burger. You can see how aggressive they are in the pics. They literally conducted a raid on me while I was looking after the food. All the beach was just laughing and waiting what's gonna happen until some kids save my food by throwing little rocks  from the beach on the seagulls. 
     We didn't go to the rides the very first day but in the end of our stay we went for a roller fosters and a big russian wheel similar to London Eye as you could already see here in an article which I have typed for you at a school wifi back in Brighton. More photos are coming! I don't promise it's going to be soon but I will publish it as soon as possible so stay in touch :) <3


FOLLOW: INSTAGRAM    FACEBOOK    BLOGLOVIN'    ASK ME    SHOP MY STYLE

8 komentářů: