pondělí 3. listopadu 2014

autumn is not near, it's here


     Dneska je v hlavní roli kabát. Je minimalistický, s velkým podílem vlny a velkým límcem a županoidním páskem. Myslím, že mám kabátů docela dost, proto už po nových ani nekoukám, ale Mango je v tomhle "hrozné" – jestli jim něco opravdu jde, pak kabátky všeho druhu. Většina mé podzimní, zimní a jarní výbavy pochází právě z Manga a každý rok přijdou s krásnou a kvalitní kolekcí. Ještě nikdy se mi nestalo, že bych tam musela kabát reklamovat. 
       Nestačím se divit, jak tento semestr rychle utíká a už je listopad, podzim je v plném proudu, babí léto je pryč, chodím ze školy za tmy a ve vlněných kabátech mi není ani trochu horko. Spíš trochu zima. Před ani ne dvěma měsíci jsem se ještě v plavkách courala po pláži (mimochodem fotky coming soon) a teď mi jsou kožené boty, kabát, šála a rukavice málo. Nebo aspoň teda málo na tříhodinové postávání před Palácem Kinských a kreslení zmrzlými prsty řez kladím .) 
     Taky jsem minulý týden započala hon za koženými podzimně zimními botami. Vagabond, do kterého jsem vkládala velké naděje, mě trošku zklamal – má sice krásné kožené boty, ale bez jakéhokoli zateplení. Také bych chtěla narazit na jednoduchou koženou nejlíp černou "nákupní" tašku na všechny ty řezáky, ocelové pravítko, izolepy, kaligrafická pera a další ptákoviny do školy. Koženkové se mi vždy brzy zničí a ráda bych nějakou, která by si se mnou ty roky odchodila až do státnic (alespoň bakalářských:). Nemáte nějaký tip jak na boty, tak na kabelku?


MANGO coat
PULL&BEAR jeans
H&M TREND shirt
REBECCA MINKOFF handbag
ZARA earrings

SHOP MY STYLE:



FOLLOW: INSTAGRAM    FACEBOOK    BLOGLOVIN'    ASK ME    SHOP MY STYLE

23 komentářů:

  1. Kabelka u mě boduje na plné čáře :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné:) Nechceš se vzájemně sledovat? (instagram, fb, google..)

    vik-ladyla.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ten kabát je krásný, já bych klidně ještě nějaký do sbírky uvítala a s těma botama je to (bohužel) asi všude stejný...

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  4. Dneska jsem potkala slečnu s tímto kabátkem, akorát v hnědé barvě a říkala jsem si, že je kabátek krásnej a Tobě taky moc sluší ! :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. U mňa boduje kabát :) Btw, Vagabond nemá zateplené boty? Možno ešte nedorazila zimná kolekcia, možno sú jesenné. Ak vážne nie sú zateplené, tak som v prúseri aj ja, lebo zimné som si chcela poobzerať u nich :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemá:( Normálně mi řekli, že další už nepřijdou. Mají jen ve slevě nějaké zateplené z minulé sezóny:(

      Vymazat
  6. Kabát je moc pěkný a ta kabelka je úžasná!
    Jinak já jsem si letos v Mangu také pořídila kabát na zimu s velkým podílem vlny. Je podobný tom tvému, jen je světle růžový. Tmavé i šedý mám.
    Zkus mrknout na boty od značky Tamaris. Pořídila jsem si od nich na zimu vysoké kozačky na nízkém podpatku (a la jezdecké boty), jsou celokožené a dobře ušité. Jinak s Tamariskami mám já, ale i kamarádky hodně dobré zkušenosti - boty vydrží několik sezon, i když se nosí denně, ale chce to o ně pečovat (ostatně jako o každé :)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík;) Jen nevím, jestli si vyberu. Vím, že v Tamaris mají hodně ty vysoké jezdecké, já chci nízká pérka nebo bikery:( Ale kouknu, třeba budou mít.

      Vymazat
  7. super blog, máš to tu pěkné :)

    http://fashion-lists.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. kabát je krásnej a kabelka taky! a koukám že sháníme stejný dvě věci tak sem zvědavá jak ti kdo poradí :D

    OdpovědětVymazat
  9. tip na nic nemam, ale tento outfit ti neskutecne sekne! kabat ti velmi lichoti a libi se mi, jak jsi rozbila jinak elegantni outfit temi teniskami :) slusi ti to :)

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělý kabát, Mango vážně umí :) A to je teda docela špatný, že Vagabond nemá zateplený boty, chtěla jsem si tam do budoucna nějaký pořídit, zainvestovat..

    OdpovědětVymazat
  11. Pekný outfit :) Super kabelka! :)

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  12. Miluju ten tvůj kabát - sama jsem si vyhlídla dost podobný, akorát v šedé a nemůžu se dočkat, až si ho koupím:)
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  13. věř, že do státnic ti žádná taška nevydrží, ničím zrovna druhou.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, máš ráda výzvy? Pokud ano, tak se neváhej zapojit do jedné na blogerky.cz http://www.blogerky.cz/exkluzivne/snowbitch-cz-vyzva. Výzva končí 24.11.!

    OdpovědětVymazat