sobota 7. března 2015

Esprit Home

     Dlouho tady nebyl článek o tipech na doplňky do bytu a dnes jsem se to rozhodla napravit, protože mě hrozně baví hledat krásné doplňky, vylepšovat si pokoj a byt a dekorovat. Přiznávám, že mám zase období, kdy mě přestaly bavit sterilní prázdné interiéry (snad mne nečte nikdo z mých profesorů) a oblíbila jsem si domovy, které vyjadřují osobnost obyvatele, jsou barevné, zářivé a optimistické. Toho jste si už mohli určitě všimnout v mém článku o pokoji doma (tady) a v Praze (tady) jsem loni zase spíš propagovala minimalismus :) Říkám si, že by to fakt chtělo už nový room tour, protože jsem se v léte přestěhovala do vedlejšího pokoje a můj pokoj zase vypadá úplně jinak, tak Vás asi brzy čeká právě to :)
     Já své bytové doplňky nejraději hledám na blešácích a vozím si je domů jako suvenýry ze světa (ahoj, svícne z Athén a ahoj, svícne z Amsterodamu!), nepohrdnu ale ani obchody s bytovým textilem. Kromě Zara Home, Gant Home a H&M Home, které jsou mé oblíbené, jsem teď objevila ještě na Esprit.cz sekci Home s veselými barevnými bytovými doplňky. Úplně nejvíc mě dostala nádherná deka, roztomilý puntíkovaný župan a výrazný svícen. Kromě toho na webu Espritu najdete i spoustu dalšího zařízení do kuchyně, koupelny i obytných prostor včetně dětského pokoje, také tapety a závěsy s výraznými vzory.
     Jaké bytové dekorace se líbí Vám? A máte zájem o další room tour? :)

7 komentářů:

  1. Vôbec som netušila, že Esprit ponúka aj doplnky do bytu :) Vybrala si moc krásne veci!

    OdpovědětVymazat
  2. love it!
    xoxo Sienna
    http://www.fashionintheair.com/2015/03/how-to-wear-orange.html

    OdpovědětVymazat
  3. vůbec jsem netušila, že dělají i bytové doplňky :) škoda, že u nás zavřeli prodejnu, mají spoustu krásný a barevných věcí. room tour by mě určitě zajímal ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Room tour urcite udelej, mam rada tyto okukovaci clanky. :)
    Na stranly mrknu. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Miluji nakupování bytových doplňků

    OdpovědětVymazat
  6. To je nádhera, vůbec jsem nevěděla,že Esprit dělá i bytové doplňky. Díky za tip, zrovna vybavuji pokoj :-) Esprit je skvělá značka, zrovna teď mi od ní přišly tyto hodinky http://www.brawat.cz/esprit-hodinky/ jedním slovem, nádhra! :-)

    OdpovědětVymazat