pondělí 13. dubna 2015

bare leg season


     Začala jsem pomalu holými kotníky asi před dvěmi týdny a konečně teď o víkendu bylo dost teplo na to vyrazit bez silonek. Je už opravdu krásně a teplo a i všechny povinnosti se dělají mnohem lépe. V sobotu jsem si teda na sebe vzala své oblíbené šaty, které jsem dostala k Vánocům – trochu retro, trochu sedmdesátkové a trochu twiggy. A k nim vzala kontrastní kabelku, jejíž barvu prostě miluju. Nejsem kdovíjaký fanoušek červené a obvykle ji moc nenosím, ale na detailech je úžasná. Baloňák je ze Zary a mám ho už pár let. Pokud byste ale hledali trechcoat, nádherné jsem viděla v Mangu – hrubší s podšívkou i tenounké bez a byly v super barvách: béžové, námořnicky modré i blankytné. Bohužel, mě moc neslušely, zato jsem si při čtvrteční pochůzce (po hodně hodně
dlouhé době) po obchodech pořídila několik jiných věcí a ty se vám budu snažit na blog během týdne nafotit. Čtvrtek byl skvělý, konečně jsem si dala oddych od školy, šla do centra, kde jsem už nebyla ani nepamatuju (pokud nepočítám běhy na vlak), na jídlo do Yam Yam Expressu, kde miluju snad všechna jejich jídla (ale classy pad thai? bomba) a nakonec jsem šla vpodvečer ještě běhat do Stromovky, protože jsem chtěla využít krásného slunečného a teplého večera a už jsem opravdu dlouho nebyla.. Zase mě ty kvetoucí stromy, odraz západu Slunce v jezírkách, vřískot Matějské a milion psů kolem nabili energií a snad bude tento týden pořád tak krásně a budu si to moci zopakovat. Taky chodíte běhat? :)


H&M retro dress
H&M ballerinas
ZARA trenchcoat
MARC JACOBS watch
CÉLINE Trio handbag
Choies bracelet
URBAN OUTFITTERS karma necklace

FOLLOW: INSTAGRAM    FACEBOOK    BLOGLOVIN'    ASK ME    SHOP MY STYLE

20 komentářů:

  1. neskutečně Ti to sluší. musela jsem si Tě dnes uložit do inspirační složky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sluso. Perfektni outfit!
    Jsem zvedava, co jsi si poridila.
    Behani jsem omezila, ale zacala sezona in-line brusleni. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. To jsou boží šaty! Celkově se fotky ohromně povedly a tobě to fakt sluší. My vyběhli s přítelem poprvé v pátek, dnes jdeme snad znovu, i když se to počasí v Brně nějak škaredí :(

    OdpovědětVymazat
  4. krásný! moc ti to sluší! a já si dnes v hm zkoušela hodně podobný šaty a nakonec jsem si je nevzala - a už teď toho lituju!

    OdpovědětVymazat
  5. není snad lepší pocit, než moci vyjít ven v šatech s holýma nohama :) silonky nenávidím :D tohle Ti tak sluší!

    OdpovědětVymazat
  6. Běhat nechodíme, možná začnem =). Nicméně to slunce a skvělý bezmrakový dny bych neměnil..snad jen jeětě přidat trochu moře =D.
    Trenčkoty..parádní kus oblečení, jen se trochu bojím, že nám na ně zbývá pár posledních dní a pak už bude na ně teplo..takže je vlatně ani moc teď nevynosíme =(

    Krásný pondělí,
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  7. moc hezké šaty a super kombinace s kabelkou!

    OdpovědětVymazat
  8. Parádní šaty.. :) Nejvíce se mi líbila čtvrtá fotka.. Určitě nafoť další.. Rád se přijdu podívat..

    http://mladystyl.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherný outfit, na ty šatky jsem se taky koukala :-) Jinak nad hodinkami od MJ váhám, ještě přemýšlím na těmito http://www.brawat.cz/jacques-lemans/, co myslíte?

    OdpovědětVymazat
  10. Jee, skvela cervena kabelka a saty!:-) Musim se poohlidnout po necem podobnem, super inspirace! Uz take netrpelive cekam, az se u nas na severu trochu otepli a budu moct vytahnout saty a zahrabat bundy:-))

    OdpovědětVymazat
  11. Teeda OBROVSKÁÁÁÁ změna od dřívějška... A to velmi velmi k lepšímu.. Jak stylem, tak vzhledem celkově.. Máš teď báječnou postavičku!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  12. moc se mi líbí kombinace červené kabelky s těmito šaty! :)))

    SWEET CHILLI

    OdpovědětVymazat
  13. Moc ti to sluší, vypadáš jako panenka! :) Ty šaty jsou skvělé, miluji retro. A běhat chodím, když je hezky tak venku, ale ráda si zaběhám i ve fitku na páse. :)

    OdpovědětVymazat
  14. ten vzor na šatách je perfektný! a veľmi sa mi k tomu páči kabelka :)
    letná giveaway
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  15. Moc ti to sluší! Ty šaty se mi moc moc líbí :)

    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY!:)
    Budu moc ráda, když se zapojíš.
    http://www.lovies47.cz/2015/04/giveaway-03.html

    OdpovědětVymazat
  16. Ty šaty jsou nádherné. Líbí se mi kombinace s tou kabelkou ♥ Objednala jsem si podobné z HM na http://unimoda.cz/, ale v modré barvě. Zatím jsem to kombinovala jen s černou, tak to asi zkusím taky takhle nakombinovat s výraznější barvou (y)

    OdpovědětVymazat