pátek 22. května 2015

twenty one




     Tak je mi jednadvacet. Strašně neuvěřitelné číslo. Narozeniny jsem letos slavila jenom umírněně a většinu dne propracovala, protože nám právě gradují odevzdávky a finišovala jsem zákres do fotky. Tohle portfolio jsem včera odevzdala, ale příští týden mě čeká ateliérový týden, takže týden nespaní a potom teprve začíná zkouškové. Já ho tentokrát musím stihnout za 3 týdny, protože potom odjíždím pryč (a mám teda šílený stres, abych to stihla). O tomhle jsem na blog ještě neměla čas napsat a taky jsem chtěla dát vědět, až to bude všechno zařízené, ale teď už teda můžu konečně říct, že na léto jedeme s mýma čtyřma kamarádkama (girl gang yay!) na tři měsíce do Ameriky (double yay!). Jedeme na work&travel do Ohia, kde budeme pracovat v zábavním parku –  kdo mě zná, ten ví, že je to pro mě lokalita jako stvořená, protože miluju všechny horské dráhy světa a tohle je, vážení, největší zábavní park v USA! Myslím, že tam projezdím duši a bude mi pěkně blbě:) A co z toho plyne pro blog? Můj plán byla miliarda cestovatelských článků a takových týdenním reportů o tom, jak se mi tam vede a co děláme a jak to celé probíhá, ale pak jsem se náhodou přes facebook seznámila s jednou americkou bloggerkou, která v tom našem parku pracuje a hledá někoho, kdo by jí fotil outfity, takže jsme se obě celé nadšené domluvily, že jakmile přijedu, budeme se navzájem fotit a tak vám teda už teď můžu slíbit i spoustu amerických outfitů, které budou určitě se super pozadím Erijského jezera, kolem kterého (ne celého of course ;D) hodlám ve volnu chodit běhat. Po práci máme s holkama už velké plány na cestování po USA, takže o dobrodružné cesty vlakem a autobusem nebude nouze. Mám v plánu si na cestu pořídit i kameru, protože si myslím, že hlavně na cestování to bude úplně skvělé a všechny zážitky si tak budeme moct uchovat líp než jen na fotkách. A tak se ptám, jestli byste měli zájem o vlogy? Nejsem si jistá, jak to budu zvládat s prací, ale když pojedeme na výlety, určitě budu točit moc ráda a třeba by vás naše americké cesty zajímaly třeba i proto, že sever USA není až tak profláklý a pak budeme cestovat po celém východě až dolů na Key West (zamilovala jsem se na první pohled při plánování cesty – kuk), což si myslím, že bude taky úžasný zážitek. No, tak dejte vědět:) Já se jdu vrátit do pracovního shonu a až budu mít chvilku vrátím se s dalším outfitem. Ahoj!


H&M jacket
Pull&Bear top
Lindex pencil skirt
ASOS nude high heels 
ASOS leather handbag
Michael Kors watch
Topshop leopard earrings

17 komentářů:

  1. Joooo jsem úplně stoprocentně pro vlogy! Ty od Lucky z Californie mě moc bavily, ty od tebe z Ohia určitě budou taky. Kamarádka taky jede, do Denveru, mě ta Ameru moc neláká, ale užijte si to, fakt se na všechny články moc těším :) A držím palce se zkouškama, já to mám tento semestr dost volný, ale ten příští.. Aj aj.
    P.S.: Outfit super, neměnila bych na něm nic! Sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  2. Prajem ti všetko len to najlepšie k narodeninám.
    Plány na leto máš úžasné. Amerika je môj veľký sen. Som rada, že aspoň cez tvoje články, fotky a rozhodne aj vlogy sa k nej priblížim. A raz sa tam snáď aj ja pozriem :)
    Prajem ti veľa šťastia.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné botičky! Užij si cestu do Ameriky bude to určitě paráda! :) Těším se na vlogy!

    OdpovědětVymazat
  4. i love this look...the combination of casual t-shirt and longuette ..
    but shoes are wonderful :)

    http://theunbearablelightnessofs.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  5. Téééda.. Ze začátku tvého blogování jsem si říkala, jestli myslíš vážně že bloguješ.. Ale ty jsi teď prošla tak ooobrovsskoouu proměnou.. Hrozně jsi zkrásněla, zhubla, máš teď vážně úžasný vkus.. Fakt se na tebe krásně kouká... Těším se na další posty..

    OdpovědětVymazat
  6. Už týden Ti je jednadvacet :-))

    OdpovědětVymazat
  7. Dodatecne vsechno nejlepsi! :)
    Outfit je perfektni a skvele ti sedne! Opravdu uzasne zkombinovano.

    OdpovědětVymazat
  8. Všechno nejlepší k narozeninám Martinko! :) Musím říct, že vypadáš čím dál tím lépe. :) Takový typ sukní ti moc sluší a ty botičky jsou úchvatné!

    OdpovědětVymazat
  9. Marti, sakra, Ty jsi kočka :) ohromně Ti to sekne. o vlogy osobně velmi stojím, protože sama také přemýšlím o work&travel. moc Ti to přeju, bude to skvělý!

    OdpovědětVymazat
  10. děsně ti to sluší! a plány na léto zní skvěle! nemůžu uvěřit že je to už šet let co jsem strávila svoje US léto...

    OdpovědětVymazat
  11. Martinko, dodatečně vše nejlepší a koukám jaká změna - zhubla jsi určitě, viď! Jsem tu po dlooouhé době a musím pochválit, vypadáš skvěle :)) Jinak ameriku si užij a určitě vloguj, to bych moc ráda viděla! Zrovna včera jsem objednala na vlogy kamerku, tak se taky chystám pořádně natáčet :-)

    Tak se měj krásně!

    OdpovědětVymazat
  12. Naozaj uzasne zladene! Tlieskam :)

    Pozyvam na GA o kozmeticky balicek, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/05/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  13. Oj. Tričko s kotvou! To jsem vždycky chtěl..pak jsem chtěl tetování s kotvou..no skončilo to zatím u ponožek s kotvami :3, ale napravím to =)
    Sluší!

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  14. Téda Martinko, od té doby co jsme měly malý sraz ostravských bloggerek (tehdy v kavárně už nevím jak se jmenovla v centru - pokud se nepletu!) jsi neuvěřitelně zkrásněla! Outfit máš moc hezký, a doufám, že si USA užiješ. Já měla letět na dovolenou na Hawai ale nevychytala jsem víza, bylo to narychlo a já měla jen estu a měla jsem problém takže jsem si užila víkend v Mc Henry County Jail a pak špinavá jsem letěla business třídou zpátky do Polska a pak domů do Prahy :-D Snad tvůj výlet bude mít větší úspěch!

    OdpovědětVymazat