pondělí 27. května 2013

Celebrations


Tmavě modrá a šaty - to je to, co mě teď nejvíce baví. Tmavě modrá mi jde k novým zrz vlasům a šaty mě vždycky s nástupem léta okouzlí tak, že je nosím každý den. Dnes jsem viděla jedny krásné v H&M, nicméně jediné ve 40, co měli, byly špinavé, ale možná na ně ještě kouknu v jiném obchodě. Taky vás tak hrozně naštve, když nechávají v obchodech na ramínkách špinavé/zničené/děravé (!!! fakt, v háemku a hned v první řadě u vchodu) věci?


Easy Wear dress + H&M jacket and earrings + Baťa heels + Michael Kors handbag

22 komentářů:

  1. Velice pekne satecky a ta kabelka je skvostna!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. no v h&mku sa dejú aj horšie veci, tiež mi to vadí, na to, aké ceny majú na niektorých veciach:D

    http://yn-spire.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. haha,ses zase dobře vyžrala přes maturitu co?:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. omg, tak takovej komplex, abych musela urážet anonymně lidi, co neznám, bych mít nechtěla.

      Vymazat
  4. Nebyly ty špinavé šaty náhodou v Karolině? Protože pokaždé co tam jdu, tak tam najdu věc, která je jakkoliv poničená! Jinak, sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. byly v Shoppinu, v Karolíně jsem právě viděla jednou úplně roztrhaný tričko:(

      Vymazat
  5. Outfit je moc pěkný, i to ombre máš pěkný :) já stále nevím, jestli si ho dát nebo ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já hlasuju pro, já s tím svým ale stále nejsem stopro spokojená, ještě ho pořád upravuju:))

      Vymazat
    2. Akorát se chci ještě zeptat, dělala sis to u kadeřnice? Teď totiž k nám dorazily i barvy na wild ombre přímo od L'Orealu, tak uvažuju, že bych to zkusila, ale zase se trochu bojim, jak budu vypadat no :D

      Vymazat
    3. Tak to bych určitě nedoporučovala nebo můžeš skončit takhle: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/528190_4599336712526_1217627136_n.jpg :)) Kadeřnice mají na to speciální metodu, aby byl přechod přirozený a navíc ti přesně určí barvu, která se bude hodit k těm tvým:) Tady ty barvy na ombré od Lorealu se dělají jen tuším ve třech variantách, takže zákonitě nemůžou sednout ke všem typům vlasů. Takže určitě ke kadeřnici:)

      Vymazat
    4. Ano dělají se jen ve třech a toho bych se bála ještě víc, že pak bych měla rovnou několik barev, doma to dělat je risk, myslela jsem si to, díky, že jsi mi poradila! Teď půjdu 100% ke kadeřnici :))

      Vymazat
    5. Do wild ombre klidne jdi, chyta skvele, kdyz si vyberes spravnou variantu, s tim hrebinkokartackem se daji vytvorit krasne plynuly prechody. Staci u toho jen premyslet, rozmyslet si kam a kolik naneses a zkouknout par tutorialu na youtube, napriklad. Za me fakt spokojenost, dvakrat, a to jsem se toho hodne bala.

      Vymazat
    6. No ja si nemyslim, videla jsem primo ty fotky od nejakych bloggerek, kterym to delali profici od Lorealu a ten prechod byl sileny a i ta barva. Takze kdyz to neudelali hezky ani profici, tak sama doma bych to nepokousela. Ale mozna to zalezi na zdatnosti a pokud je clovek hodne sikovny, tak to zvladne s jakoukoli barvou:)

      Vymazat
    7. No vidis, ja jich videla dost povedenych. Mne se podarilo to udelat tak ze mi odstiny prechazeji hezky od tmavy pres nazrzlou az do svetlych koncu. Treba ty to mas takovy jednolity a sama pises, ze nejsi stoprocentne spokojena. Nemyslim to nijak zle, slusi ti to moc, jen mam pocit, ze holciny, ktery to delaji podomacku by si s tvejma vlasama poradily lip nez profi kadernice. Ale urcite zalezi na konkretnim pripadu, no, nektery slecny jsou schopny udelat si ombre, jak kdyz si to namocily do kyblu s belidlem... jak rikam, za me stopro jo! Bozi efekt.necekala bych to.

      Vymazat
    8. Ja si ty sve taky nedavno jeste dobarvila (cca 3 cm ruzne delky na uplnou blond, tak jak to mam v poslednim clanku), ale nejdulzitejsi je ten prechod u hlavy a ten bych si sama nelajzla, na to je fakt specialn metda, ale samozrejme zalezi to na zrucnosti.))

      Vymazat
  6. Šatičky vypadají skvěle a ten problém s poničenými věcmi pozoruju taky, fakt to nechápu..

    OdpovědětVymazat
  7. nejhorší je, když si toho nevšimneš, roztrhlou věc si koupíš a zjistíš to až doma :/
    jinak ti to sluší, modrá ti opravdu sedne :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mě vždycky naštve, když si chci koupit tričko/košili, je poslední v mé velikosti a jako naschvál celé od makeupu, to ty ženské neumí dávat pozor nebo co? Jinak v Ostravě v Shoppinu taky celkem běžně nacházím věci v pochybném stavu a hlavně teda v tom H&M no, škoda... Ombré máš super a nikdy nepřestanu obdivovat tu tvoji MK kabelku. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Kamarádka mi ukázala tvuj """modni""" blog, že prej je to legrace. Měla fakt pravdu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si zase myslím, že žádnou kamarádku nemáš a nudíš se sama doma, tak prohlížíš blogy vyrovnaných lidí a snažíš se je urazit.. :)

      Vymazat