úterý 12. dubna 2011

Na vlastní kůži


Jsem milovník pěn do koupele. Jako malá jsem si z nich vytvářela účesy a cákala je všude po stěnách. Když jsem asi před měsícem zjistila, že mi došla, letěla jsem si ji koupit. A pak jsem tak nějak ještě nemohla odolat v Lushi. Lush je čokoládový a voní mi po něm celý byt. Body Basics je kokosový (má nejoblíbenější vůně) a bavilo mě sledovat, jak se hodiny mění zpět do původní konzistence.

Co se kvalit týče, Lushák pěnil víc. Mrskla jsem ho tam necelou půlku (spíš třetinu) a měla jsem pěnu až za ušima. Boďák pěnil míň (pro mě velký mínus), ale zase intenzivněji voněl. Více vydrží asi ten z Body Basics, Lush je tak na 3, 4 použití (ikdyž mi paní v prodejně tvrdila, že maximálně na 2).

BB ale není jen tak obyčejná pěna, je to shake (! :D). Rozdíl jsem myslela, že nepoznám, ale přece jen bylo něco jinak. Má v sobě pravděpodobně i nějaký olej, který má hydratovat pokožku, protože jsem měla na vodě ve vaně mastná oka a pokožka byla, jako bych se šla koupat po nakrémovaní. Ale dalo se to pak normálně smýt .)


I am a bath foam lover. When I was younger I used to create different hair styles and sloshed it on walls. A month ago I found out that there is no longer any bath foam in our bathroom. I bought these two. Lush is chocolate and my whole house smells like chocolate now. Body Basics is coco (my favourite smell) and I enjoyed watching it returning back into original consistancy.

Regarding the quality Lush foamed more. I throw into the tube less than a half and I had the foam even behind the ears. Basicie foamed less (for me it is a big minus) but it smelled more intensive. BB will probably last longer, Lush is probably for 3 or 4 uses (although the saleswoman claimed it will be max for 2).

BB is not an ordinary foam, it is a shake (! :D). I thought I could not find the difference but it was more oily and probably more hydrate the skin.

20 komentářů:

  1. mňam, čokoláda + kokos = nejlepší kombinace! ;)

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá skvěle, škoda že si nemůžu čuchnout :(*

    OdpovědětVymazat
  3. Teď jsem si vzpomněla, jak jsem si vždycky dělala knírek z pěny! :D Joo..to byly časy :D

    OdpovědětVymazat
  4. taky jsem si z pěny dělala účesy, ten z BB vyzkouším!!

    OdpovědětVymazat
  5. asi by mě víc lákal Lush, čokoládu mám radši a navíc nemám ráda oleje do koupele, to se radši po sprše namažu,ale koupat se v mastné vodě mi vadí....

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je najlepšia kombinácia :)

    OdpovědětVymazat
  7. Wow, mám chuť na BOUNTY :) Super, dala bych přednost Lushi, protože je to větší dobrodrůžo :)

    www.beawesomekitty.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. miluju miluju miluju kokos!! mám všechno kokosový:D:D <3

    OdpovědětVymazat
  9. Ten Bath Shake z Body Basic jsem měla, ale jahody ve smetaně. Je úžásný, krásně vonní a pokožku nechá krásně sametovou. Ale máš pravdu ten z Lush dělá větší pěnu. :)

    OdpovědětVymazat
  10. miluju pěny do koupele, taky když sem byla malá tak sem dělala "Santu Clause" a "Dědu mráze" :D

    OdpovědětVymazat
  11. to bych taky hned ocuchala:)
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuju za komentáře, určitě doporučuju tyhle pěny vyzkoušet:)

    OdpovědětVymazat
  13. coconut is definitely my favourite taste/flavor.
    But I'm a fan of sephora chocolate praline cosmetic serie.
    Besos

    OdpovědětVymazat
  14. I♥BB... mám od nich tělové máslo a olej do koupele, nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  15. Ta kokosová pěna opravdu krásně voní, ale jak říkáš, bohužel nedělá moc velkou pěnu a to je škoda.:( Hezkou sobotu!:)

    OdpovědětVymazat
  16. Jestli něco miluju, tak je to kokosová vůně :-D, když mám kokosovej sprcháč, tak jsem schopná bejt ve vaně hodinu a celou tu hodinu ho budu na sebe patlat :-D, natož pěna do koupele..to už bych z vany nikdy nevylezla :-D. Já když tyhle věci vidím v obchodech, tak to furt očuchávám :-D, takže tu pěnu bych ti vážně vzala :-D
    Lush pěnu jsem ještě nezkusila, ale Lush to je taky vůně sama o sobě :-D

    OdpovědětVymazat
  17. Kokosové vůně milujuuuuuu! Jsem tvůj nový follower, moc se mi líbí tvé články :))

    OdpovědětVymazat