čtvrtek 8. září 2011

School stuff

Taky si zpříjemňujete školu a učení hezkýma věcma? Já a moje kamošky vždycky. Skoro všechny sešity jsou ze zahraničí, nebo od kamrádky, ale krásné se dají sehnat snad v každém papíráku. Moji klučičí kamarádi mi na to sice vždycky řeknou jen "no za ty peníze za jeden tvůj bych mohl mít 10 normálních sešitů". Mají sice možná pravdu, ale my jsme prostě holky.) Leopardí papuče jsou z F&Fka, jinde si už ani papuče nekupuju, každý rok jenom tam - stojí do tří stovek a jsou krásné a pohodlné. Fialový blok mám z Newyorské univerzity, má tři části a já za loňský rok popsala jen jednu, takže počítám, že mi ještě do matury vydrží, kytičkované jsou normálně v jakémkoli papíráku, leopardí deníček mám z V&D z Amsterdamu, lesk na rty s buldočkem prodávali v Sephoře, 3 černé sešity jsou taky z papíráku u nás, ten s Hello Kitty mám od kamošky, ovečka Shaun je z Tesca a barevná kravička z Markenu v Holandsku. Kabelku Alexu od Mulberry už znáte, teď ji nosím do školy nejčastěji, je největší, všechny ostatní velké kabelky se mi už pod tíhou učebnic v minulém školním roce zničily. Docela se bojímo život Alexy, takže si raději pořídím nějakou levnější z Terranovy nebo H&M a tuhle nechám jen na dny, kdy bude méně učebnic. Ty dva sešity na posledním obrázku  (s Eiffelovkou a ten červený) jsou z Paříže, už je mám doma přes rok. Jaké nosíte do školy pomůcky vy? Obyčejné nebo nějaké veselé?.)

25 komentářů:

  1. já musím mít ve škole obyčejné sešity, protože mi je líto popsat ty krásné :D když mi někdo nějaký dá, tak si je skládám na hromádku a pak se na ně jen dívám :DD

    OdpovědětVymazat
  2. no pěknou výbavičku máš jen co je pravda :o)

    OdpovědětVymazat
  3. ty mas original alexu za vyse 900 euro?tak to ti zavidim...
    http://kateonskate.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Papučky mám taky, jsou suprový! :) a sešitky máš krásný..!

    OdpovědětVymazat
  5. Dekuju.)

    Kate, uz nevim presne kolik euro to bylo, ale nejak kolem tisice jo. Je to moje nejdrazsi vec, co jsem si sama koupila a myslim, ze uz na dlouhou dobu nejdrazsi zustane:))

    OdpovědětVymazat
  6. nosila jsem stejnou tašku ale odešlo ucho :D
    já sázím na klasický sešity a papuče i když kolikrát bych si koupila ty tvoje :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jé to jsou krásné sešity! :) Já mám taky ráda takové barevné a sladké. Akorát u nás ve skupině jsem jediná ani holky takové nemají. :) Ale mě to nevadí, budu mít sešity jaké chci já! .)

    OdpovědětVymazat
  8. dříve jsem měla obyčejné, ale pak jsem zjitila, že si musím tu školu nějak zpestřit, protože tam trávím většinu svého času, takže jsem si nakoupila moje oblíbené květinové sešity, koupila barevný penálek a do diáře nalepila obrázky věcí, které miluju.

    OdpovědětVymazat
  9. deníček s eiffelovkou - krása! :)
    dřív jsem si na neobvyklé školní "serepatičky" dost potrpěla, minulý jsem od toho upustila (to se říká, že třeťák je totální úpadek, ne?) a letos je to k maturitě nutnost - jinak asi neodmaturuju :D

    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. krásne zošity, aj veci a tie topánočky sú skvelé ♥

    OdpovědětVymazat
  11. ten s eiffelovkou je nejhezčí :D vždycky jsem na sešity kašlala ,ale letos jsem si pořídila hezký :D aspon mi to zpříjemní hodiny :D

    OdpovědětVymazat
  12. Miluju takovýhle sešity:-)

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. anoo presne tak! :D tiež som si dnes kúpila, aspon motylikovy zošit a pár farebnych pier.. :D ten s Eiffelovkou máš krasny! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Dekuji.)

    Lucie, to se fakt rika? No jeje, to se mam letos na co tesit:D

    OdpovědětVymazat
  15. jasně, můžeš si je stáhnout jako inspirativní fotky. :) jé, tak to ti závidím za dvacku?! :O Hustý :D:) A děkuji moc. Náhrdelník prodávám na e-shopu, můžeš se podívat http://your-lucy-eshop.blogspot.com/ :) a děkuji.

    OdpovědětVymazat
  16. jsme holky, takže přesně takovýhle sešity jsou pro nás i pro mě. dokážu nechat stovky v papírnictví :D

    OdpovědětVymazat
  17. hrozně se mi líbí ten červený sešit a ten s eifellovkou :) jsou úžasný! já mám hrozně moc těch s kytičkama, jsem jima uplně posedlá..
    asi si dojdu taky koupit bačkory do f&f, už dostávám vynadáno od ředitelky, protože chodim furt nepřezutá :D

    OdpovědětVymazat
  18. všechno je úžasné, hlavně ta taška :)

    OdpovědětVymazat
  19. Krásné věcičky, a jasně, že si taky zpříjemňuju školu, jak jen to jde :)

    OdpovědětVymazat
  20. všechno parádní, taška úžasná, naprosto.

    http://osvaldvomacka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat