pondělí 2. července 2012

Ombré nehty

Ombré nehty se mi líbily už dlouho, ale říkala, jsem si, že to bude určitě složité, nicméně jsem před asi týdnem četla na blogu Veroniky, že se dají jednoduše udělat houbičkou na nádobí a jelikož je léto, volno a mě baví si hrát s manikůrou, rozhodla jsem se to zkusit. Nejhezčí mi ten přechod přijde u dvou odstínů stejné barvy, tak jsem sáhla po vojensky zeleném Essence ze speciální kolekce Legends of the Sky, která už ale v prodeji není, a jako podklad použila pistáciově zelený od O.P.I, který je pro změnu z kolekce Pirates of Carribean, takže s tím sem asi nepomohla:D Celý postup spočívá v nanesení podkladu a potom vemete houbičku, její kousíček přelakujete (množství poznáte, když zkusíte obtisknout na papír) a opatrně obtiskáváte nejdřív nejslaběji zlehka doprostřed a pak přitlačte na koncích nehtů a kdyžtak konečky ještě tím tmavým přelakujte. Můžete obtiskávat asi i do nezaschlé spodní vrstvy, možná to bude vypadat líp, nevím, já to obtiskávala, až když byla světle zelená zaschlá. No a nakonec všechno přelakovat buď průhledným lakem nebo nějakým nadlakem. Přechod se tím ještě více stmelí a bude víc plynulý. Dejte vědět, jak vám to šlo a případně, jaké další barevné ombré kombinace vymyslíte, ať se můžu inspirovat:)

18 komentářů:

  1. To je skvělý nápad, viděla jsem podobné ombre na nehtech, akorát v modré :)

    OdpovědětVymazat
  2. it looks amazing,love the colors you´ve chosen :D

    OdpovědětVymazat
  3. Zvolila bych asi jiné barvy, tohle na mě nepůsobí moc dobře, ale nápad je to skvělý :)
    ~ The Diary Of Pie Rette ~

    OdpovědětVymazat
  4. Povedly se :) Vybrala sis hezké barvičky!

    OdpovědětVymazat
  5. vyzerá to skvelo!

    liveyourdailylife.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Marťo, ty letíš do NY na ten dvoutýdenní jazykový kurz se Student agency? Chtěla bych tak jet příští rok, možná dříve, strašně mě to láká. Dívala jsem se na nějaké info k tomu a psali, že dopravu si musíš platit sama. Můžu se zeptat, přes co jsi zařizovala letenku a na kolik tě vyšla? Ráda bych měla nějakou představu. :) Doufám, že si to tam užiješ a už se těším na pořádný článek o NYC. :-D
    Mimochodem, ty ombré nehty jsou super, zkoušela jsem to s dvěma odstíny růžové a vypadá to dobře. :)

    Terez

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj:) Na začátek ti děkuji a pak dotaz, známe se nějak osobně?:) Ne, že by na to záleželo, jen, že bych ti to rači řekla někde na facebooku nebo po mailech:) Mám to zařízené přes Student Agency a letenku mi taky našli oni, ale platí se zvlášť. Cena se odvíjí podle toho, jestli chceš přímý let (já chtěla, přeci jen je dost jiných nervů, netřeba ještě strach, že mi uletí spoj:D) nebo s přestupem/přestupy a taky záleží, odkud chceš jet, lety z Prahy jsou dražší než z Vídně nebo Waršavy. Kdyby jsi měla další otázky, klidně napiš:)

      Vymazat
  7. Děkuji vám za komentáře, určitě to budu chtít zkusit i v modré i v růžové variantě:)

    OdpovědětVymazat
  8. Vypada to moc hezky, jsem zvedava i na dalsi barvicky. :)

    OdpovědětVymazat
  9. jůůů, ty jsou senzační!
    Taky vyzkouším! :)

    OdpovědětVymazat
  10. zelená není moje barva, ale asi to zkusím v nějaké růžové či podobně! :)

    OdpovědětVymazat