středa 1. srpna 2012

Serendipity


Nahrát tyto fotky věru nebylo lehké - musela jsem zprovoznit nefungující Bluetooth na notebooku, abych si mohla poslat fotky do tabletu a potom vymyslet, jak je nahrát do Bloggeru, jelikož obvyklým způsobem to nešlo, po dvou stažených aplikacích , to na přibližně pátý pokus konečně vyšlo přes Google+ a já si můžu gratulovat k zabitému odpoledni. Naštěstí mě potkala v poslední době šťastná náhoda a tak dnešek hážu za hlavu a jdu něco vyždímat aspoň z večera.)

Fotky jsou foceny tady na chatě, je tu na to krásné prostředí, do kterého se tak akorát hodí má romantická halenka se zlatýma knoflíčkama a šortky s vysoKým pasem. Abych nezapoměla, tyhle balerínky, o kterých sem vám psala, že mě tlačí všude, jsem si roztáhla trikem, že se ponoří do teplé vody (já je dala do studené, protože nám zrovna teplá netekla a stejně se to povedlo) a pak se v nich chodí v ponožkách po bytě, dokud neuschnou. Vyšlo to skvěle, roztáhly se i do délky a už vůbec netlačí:)


Zara blouse + DIY Wrangler jeans + Oasap ballerinas

22 komentářů:

  1. zajímavý trik, taky mám jedny takové baleríny, které jsou mi menší...jen bych se bála, že když je ponořím, tak se celé rozlepí

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tohle je jeden z tvých nejlepších outfitů za poslední dobu, to prostředí je moc pěkné, úplně tam zapadáš a máš nádherného psa :)

    OdpovědětVymazat
  3. parádní trik! prvně jsem to nechápala a myslela, že mluvíš o nějakym tričku a nedávalo mi to smysl!
    jinak seš skvělá, fakt!!.)

    OdpovědětVymazat
  4. boty jsou víc než geniální...škoda, že ten trik nebude fungovat na melky :(

    OdpovědětVymazat
  5. Sluší ti to!:) Ty kraťásky jsou úžasný!

    OdpovědětVymazat
  6. Ta halenka je nádherná a balerínky také. Moc ti to sluší! :)
    A díky za tip na roztáhnutí bot. :)

    OdpovědětVymazat
  7. super tip! musím vyskúšať na jedny nové balerínky, ktoré nechcú povoliť už asi 2 týždne :/

    OdpovědětVymazat
  8. Super botky, já jsem na balerínkách úplně závislá :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  9. Sluší ti to, balerínky jsou krásné a ten trik budu muset vyzkoušet :)!

    OdpovědětVymazat
  10. jen nechápu, proč si kupuješ boty, které ti nesedí, a pak s nima děláš takovéhle kejkle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak je videt, jeste sis nikdy nekupoval/a boty pres internet :D

      Vymazat
    2. právě proto bych si boty přes net nikdy nekupovala, když už, tak bych se je snažila vyměnit, když by mi neseděly. každopádně jsem to nemyslela zle, ty boty se mi líbí:) ten předchozí výkřik plynul spíše z mého pocitu, že 'holky z blogů' (zní to divně, vím, ale nevím, jak to jinak opsat) si často kupují boty přes net, které 'jsou fakt krásné, no jen by mi sedly o číslo větší/trochu mi odřely nohy, jinak super' apod, nebylo to mířeno primárně na Tebe

      Vymazat
    3. Tak vlezla jsem se do nich, proto jsem je menit nechtela, navic jsem je mela zadarmo a takhle bych musela platit postovne, coz se mi nechtelo. Ono totiz Oasap sije mensi boty na asiatky, to je docela znamy fakt, koupila jsem si o cislo vetsi a presto me tlacily. U zadnych jinych bot z netu jsem tenhle problem nemela. Kazdopadne se jednoduse roztahly, voda je nerozlepila, nic se jim nestalo, problem solved:))

      Vymazat
  11. Trik na balerínky vyzkouším..., mám jedny, které taky tlačí úplně všude tak jsem je zašoupla do skříně s tím, že si je bohužel ani neužiju, ale trik vyzkouším a doufám, že taky zabere :)

    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. opět ti to moc sluší, jsi krásně opálená :)

    OdpovědětVymazat