pondělí 26. listopadu 2012

Crown Already


Při focení těchhle fotek mi počasí vůbec nepřálo, strašně foukalo, vlasy mi lítaly, sukně se zvedávala, tak podle toho i fotky vypadají.)) Měla jsem na sobě kombinaci, která je super pohodlná a když jsem ji měla ve škole, zažila jsem historicky skoro nejvíce komplimentů na můj look :D Za to všem děkuju, určitě si to tu někteří  přečtou, protože jsem zjistila, kolik mých spolužáků mě tu stalkeruje:)) 
Dneska budu psát docela slohovku o tom, co mám na sobě, protože mám všechny kousky ráda.
Tyhle vzdušné lehké šaty jsem si koupila v New Yorku o půlnoci:D Nekecám. Vracela jsem se z nočního promítání Rome Holiday s kamarádkou v Bryant Parku a cestou přes Times Square jsem nakoukla do F21, říkala jsem si, že už tam určitě nikdo nebude a budou zavírat, ale to jsem byla fakt naivní.. Plný třípatrový obchod lidí, u pokladen fronty čítající 30 lidí a na kabinky ještě daleko větší. Nicméně jsem všechny ty fronty vystála, protože se mi tyhle šaty hrozně zalíbily. Byly přesně něco, co jsem do parných veder na Upper East Side potřebovala.
Punčochy jsem podědila po mamce, která si je kdysi koupila a pak v nich nikdy nebyla. Jsou z perfektního materiálu, jsou silné, vůbec si nedokážu představit, jak bych je mohla roztrhnout, což se při sezení na zničených a zatřískovaných židlích ve škole vždycky hodí. Ale navíc jsou prostě mega jemňounké a příjemné na dotek. Fakt doporučuju silonky z Reservedu, doufám, že tam ještě takové vyrábějí.
No a nakonec jsem k docela nenápadnému outfitu přidala mou novou čelenku, kterou jsem si koupila před pár týdny na e-shopu Oscar de la Renta. Teda, tam už ji měli vyprodanou, ale jejich nejochotnější personal shopper Matthew mi ji sehnal z obchodu v NYC a do týdne poslal (a to i přesto, že New York byl zrovna postižený výpadky elektřiny po Sandy), což mi připadá jako solidní služba na úrovni, kterou bych vzhledem k ceně očekávala. Hrozně mě to potěšilo a měla jsem radost, že ikdyž byla na stránkách vyprodaná, dokázal ji sehnat. Nicméně, věřili byste, že ji měli i v Obsession v Praze? Ano, v létě a už je samozřejmě pryč:)




Oscar de la Renta headband + Forever 21 dress + Zara cardigan + H&M wedges, handbag + Reserved tights + Cameieu coat + New Yorker fox tail


22 komentářů:

  1. Tak to je dokonalé! miluju tenhle styl a tobě to moc sluší

    OdpovědětVymazat
  2. fotky jsou perfektní :-) moc ti to sluší, vážně jsi trochu podobná Blair :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Královská čelenka a moc hezké šaty!!:-)

    OdpovědětVymazat
  4. krásná čelenka :) závidím!!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. vážně ti to moc sluší, nedivím se komplimentům :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zase úplně Blair outfit, s tou čelenkou :) A příběh okolo šatů je vážně zajímavý, ráda jsem si ho přečetla.

    OdpovědětVymazat
  7. Ta čelenka je naprosto úžasná a Tobě strašně sluší! Celkově je to opravdu povedené, nedivím se, že jsi sklidila tolik komplimentů :) nádhera!

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezký outfit a ta čelenka je perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ta čelenka je užasná,skvěke doplňuje zase (jak jinak) krásný look ;)

    OdpovědětVymazat
  10. no tak teď jsem nepobrala kde je to focené jetli v Praze nebo v NY ? každopádně look je skvělý

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v Ostrave:D NY jsem zminila jen ve spojitosti s satama a Prahu s celenkou, tohle je focene normalne doma pred par dny:)

      Vymazat
  11. Vypadáš jako princezna s tou čelenkou. Krásný :)

    OdpovědětVymazat
  12. Na té druhé fotce ti to moc sluší! Čelenka je krásná a celkově se ti to moc povedlo. Jen já tento typ bot nenosím, přijde mi, že nelichotí mým nohám...

    OdpovědětVymazat
  13. Čelenka je nádherná, jako pro Blair:))

    OdpovědětVymazat
  14. ó moc ti to sluší! nedivim se pochvalám! :) a čelenka je fakt překrásná a hrozně se k tobě hodí!

    OdpovědětVymazat
  15. Ta čelenka je krásná!! A taky mě zaujala rtěnka :)

    OdpovědětVymazat
  16. ano, opravdu jako princezna :) ten kabátek Ti moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  17. Oh wow your outfit is gorgeous, chic and such a great combination! I love your burgundy tights as well as your bag, shoes and hairaccessoire!! Everything match perfectly!

    Hope you visit me on my blog
    fashionobsession-mieni.com

    OdpovědětVymazat