středa 2. ledna 2013

new year, new beginning


Nikdy jsem na předsevzetí až tak úplně nejela. Jasně, dala jsem si loni nebo kdy pár cílů ohledně blogu, které se mi většinou splnily, ale letos to vidím na velký seznam novoročních předsevzetí, kdy budu fakt naštvaná, když je za ten rok nedám! :D Zatím jsem se nedostala k jejich sepsání, ale až budu mít chviličku, asi si je trapně zapíšu do tabletu, protože nevedu deník (až na blog, že jo:) a tablet mám pořád u sebe, navíc si je tam během roku budu moct odškrtávat. Předsevzetí budou fakt zásadní, protože tenhle rok, ať už chci nebo ne, pro mě zásadní je. Asi nejvíc v mém životě, takže opravdu doufám, že se mi všechno do příštího roku povede. Dáváte si taky předsevzetí? Jestli nejsou tajné, tak se o ně podělte.) Přeju hodně úspěchů s jejich plněním!

Další věc, se kterou jsem se s vámi chtěla podělit, je novoroční soutěž s Ladyboxem. Soutěžit můžete každý den až do 21.1. na jejich FB stránkách o 21 Ladyboxů a další produkty partnerských značek. Což je myslím super výhra do nového roku.

V souvislosti s tím, můžete věnovat pár minut na vyplnění dotazníku, který připravily dvě studentky z MU o těchto tajemných krabicích s kosmetikou, které jsou u nás momentálně na trhu, tedy o Ladyboxu a Senzaboxu, jejich srovnání a vašich zkušenostech s nimi. Dotazník můžete vyplnit tady do 5.1. Já jdu na to právě teď:) (A pak jedu na lyže, ruštinu STÁLE neumím a už se asi nenaučím.. :D)



Mango sweatshirt + Marks&Spencer skirt + H&M tights and earrings + Michael Kors handbag + Baťa boots + F&F duffle coat + Zara gloves

19 komentářů:

  1. Ty rukavice s kamínkama jsou krásný!
    Vik Ladyla

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi pekné, hlavne taška a mikina :)

    OdpovědětVymazat
  3. ta sukně je nesmírně zajímavá :) bavíš mě!

    OdpovědětVymazat
  4. ta mikina je skvělá, po Vánocích jsem běžela do Manga, že si ji koupím za peníze od Ježíška, ale bohužel už byla vyprodaná :(

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší :) Na tu sukni v M&S jsem taky koukala :)
    A držím ti palce, a´t se ti vše podaří! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherný kabátek, ale vzala bych si jiné tričko :) Taky mám spoustu plánů a přání do tohoto roku, jak říkáš, je to pro mě ten nejzásadnější.

    OdpovědětVymazat
  7. Ty rukavice jsou luxusní!
    Sluší ti to a přeji ti, aby ti všechna předsevzetí vyšla. Já si žádné nedávám, prostě si plním cíle a sny. :)

    OdpovědětVymazat
  8. super outfit :) mikču bych možná trošku víc vykasala a vyměnila boty, ale to už je jen otázka vlastního vkusu a názoru :)

    jinak moje novoroční předsevzetí jsou jasná- od 1.2.2013 Dukanova dieta a taky se zaletět podívat za kamarádama na Sardinii.. Tak snad se zadaří mě, tobě a všem ostatním :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já chci letos taky splnit aspoň pár svých předsevzetí, ale nevím nevím. Jinak ty rukavice jsou skvělé!

    OdpovědětVymazat
  10. moc ti to sluší a ty rukavice jsou fakt úžasný!
    a držim ti palce do toho novýho roku :)

    OdpovědětVymazat
  11. moc hezký outfit :)
    já si předsevzetí nedávám, protože jsem pak vždycky akorát zklamaná, když je porusím :D

    OdpovědětVymazat