úterý 6. srpna 2013

we've come too far to give up who we are


Konečně přišla bouřka. Ikdyž musím přiznat, že mě ta úmorná vedra asi i trošku baví. Patřím k těm, kteří neskutečně nadávají celý půlrok na zimu a těší se na vedra. Navíc mě baví letní oblečení mnohem víc než třeba zimní, natožpak jarní. Miluju provětrávat všechna svá kvanta šatů, sukní a šortek (nevěděla jsem, že jich mám až tolik, dokud jsem dnes nenabalila velkou část svého oblečení do toho největšího kufru Samsonite do Prahy a nezjistila, že mi jeden stojan na oblečení určitě nebude stačit.)

 Mojí druhou nejnošenější uniformou po šatech jsou lehounké sukně do pasu. Kupuju si každý rok nové a nové, protože vím, že je prostě vynosím. Dají se kombinovat na milion způsobů a prostě vždycky vypadají dobře. Tuhletu novou jsem si koupila před pár dny v butiku Brandy Melville v Paříži. Mile mě překvapilo, že stála polovinu, co stejné sukně u American Apparelu, kde si je obvykle kupuju, protože jsem si myslela, že BM není moc levný obchod - aspoň teda takového dojmu jsem nabyla, když jsem v něm byla naposled loni v New Yorku. Měli tam spoustu skvělých věcí, ale bohužel u většiny byla jednotná velikost a tak mi třeba šaty, které se mi hrozně líbily, byly děsně krátký a to si myslím, že s metrem sedmdesát jsem ještě docela malá - kam by ty šaty měly moje kamarádky fakt nevím:))


Promod top + Brandy Melville skirt + Replay belt + Firmoo glasses + Zara ballerinas

11 komentářů:

  1. Sukňa je naozaj krásna a vyzeráš v nej super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super sukně!
    Moc ti to sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásna sukňa :)
    http://keepcalmanddowhateveryouwant.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. super sukna, len neni trošku nepraktická, keď fúka?

    OdpovědětVymazat
  5. letní bouřky zbožňuju :) mohla bych je za oknem pozorovat klidně celé hodiny. vedra mě ale teda moc nebaví, jsem z toho vyřízená :D taky netuším, jak se s tím kvantem hadrů v září nabalím do Liberce, to bude ještě zajímavý :/ :D sukně je krásná, dobře si koupila :)

    OdpovědětVymazat
  6. si nadherna :) krasna kombinacia , outfit posobi tak ladne :)
    http://myfreshview.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat