sobota 3. srpna 2013

you have to believe there are kisses and laughs and risks worth taking


Hezký třicítkový den všem!

Dnes jsem se vrátila z Prahy, kam jsem jela hned po Paříži zařizovat bydlení. Až bude pokoj zabydlený a ne katalogově holý (ikdyž jako z katalogu, díkybohu, vůbec nevypadá:), ráda bych sem nasdílela i fotky, protože mám sama ráda různé décorové inspirace a mám jich v počítači celou složku - některé z nich se tu určitě taky objeví. Přeci jen určitě nejsem sama, kdo se stěhuje za školou do jiného města a třeba se vám trocha nápadů do bytu taky šikne;)

Na dnešní další cestu do Ikey jsem si oblíkla nové červené šaty s kopretinama (asi) a všechno sladila jen do červeno-bíla. Červenou barvu hrozně nemám ráda, což mi už teda asi nebudete věřit po dnešním outfitu a když uvidíte můj červený přehoz přes postel, ale je to tak:D Právě proto ji občas snesu, ale rozhodně to pro mě není barva na každý den - to je třeba námořnicky modrá, pleťová, olivová, bílá..

K šatům se podle mě skvěle hodí tyhle nové brýle, které mi zaslal internetový shop Firmoo. Přesný odkaz na ně je tady, mají je i v jiných barvách a líbí se mi tam ještě mnoho dalších, ale vzhledem k tomu, že mé ostatní dioptrické brýle jsou klasické wayfarrerky v černé nebo kostěné, chtěla jsem i nějaké barevné. 
Upřímně jsem nečekala, že brýle z čínského e-shopu budou kvalitní, ale opravdu jsem se spletla - přišly v tvrdém koženém pouzdře, s hadříkem na čištění a s lehkým látkovým pytlíkem proti poškrábání. Při objednávce si můžete vybrat jakékoli dioptrie, různě tónovaná skla, lepší skla proti poškrábání, antireflexní a bůhvíjaká ještě. Taky si tam přesně napíšete, jak máte daleko od sebe zorničky, jak široký obličej atd. a budete mít brýle přímo na míru. Navíc si můžete brýle i virtuálně vyzkoušet - tzn. nahrát svůj obličej a brýle si tak zkusit. S tím já jsem se sice neštvala, ale ta možnost tu je. Já si ty svoje fakt nedokážu vynachválit a pokud budu potřebovat další brýle, klidně si je odtama znovu objednám. Vůbec nevypadají lacině (vždyť taky nestojí zrovna pár babek), skla nevypadávají (ťuk ťuk) a skvěle přes ně vidím, co mi jede za autobus, což je pro mě nejdůležitější :D
Pokud chcete brýle vyzkoušet, Firmoo má geniální akci První pár zadarmo, kde platíte pouze poštovné. A pokud budete vylosováni v tzv. lucky draw, dostanete i to poštovné zadarmo! 



F&F dress + Firmoo glasses + Tally Weijl handbag + Beatles button + Asos flats + DIY hollywood smile

20 komentářů:

  1. Pekný úsmev a vlasy! A tie okuliare ti fakt sadnú!

    OdpovědětVymazat
  2. Ty brýle ti seknou!
    Já jsem si stěhováním a zařizováním bytu prošla loni :) Já to teda naprosto miluju, takže jsem strávila několik odpolední taky v Ikei :)) Tak doufám, že nám pokoj pak ukážeš ;)
    A můžu se zeptat kde budeš bydlet? Nějaký byt společně s kámoškami? :) V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju;) Jasně, že ukážu, už teď jsem z něj nadšená, ale ještě není kompletní:) Bohužel s kámoškama bydlet zatím nebudu, žádná nejde do Prahy:(( Budu bydlet s klukama a doufat, že se zkamarádíme:)

      Vymazat
  3. Krásne šaty, červená ti pristane :) A rozhodne som zvedavá na fotky tvojho bytu :) Už sa teším!

    OdpovědětVymazat
  4. Začínám litovat, že brýle nepotřebuji. Jsou perfektní! :)

    http://notremondecolore.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Pokud budeš bydlet s klukama doporučuji seriál "New Girl" :-)))
    Jinak hezký, úplně záříš!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! New Girl znám a mám moc ráda. Ale to bych musela mít setsakra štěstí:))

      Vymazat
  6. Rozkošné šatičky, ráda vidím barevné věci :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  7. ty bryle jsou perfektni!!
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  8. na články o bytu jsem určitě moc zvědavá! :)) brýličky se k šatům perfektně hodí.

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkné šaty a boty. :)
    Na decor jsem zvědavá, sama ještě dozařizuju bydlení.

    OdpovědětVymazat
  10. Já nevím, ale mě to přijde jako taková ta typická babičkovská zástěra do kuchyně..

    OdpovědětVymazat
  11. To ombré ti sluší, ale muselo to dát prácis těmi dlouhými vlasy, viď? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju:) ano, navíc to musím pořád obnovovat, protože se barva vymývá a měla bych jen žluto-tmavě hnědé vlasy:D není vůbec pravda, že se o ombré nemusíš vůbec starat.

      Vymazat
    2. Že jo viď, mně se zdálo, že už to mam nějaký nevýrazný, ale omluvila jsem si to tím, že jsem si na to jen zvykla :D Tak to to budu muset taky znova přebarvit. Ale je to vážně super, uplně tě to prozářilo :)

      Vymazat
  12. Já už se taky nemůžu dočkat na zařizování bytečku, který ale pořád ještě nemáme, takžeee... Sakra :D

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj,
    jak funguje přesně to objednání brýlí a kolik bylo zhruba poštovné?
    A opravdu mají první pár zdarma? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, klikni na ten odkaz na Prvni par zdarma, co jsem dala do clanku a to te navede. Normalne vyberes bryle, das do kosiku a tam je nekde kolonka na vlozeni kodu na slevu - kod je prave na te strance, na kterou je vyse odkaz. A ono by ti to melo odecist sumu za bryle a napocitat jen postovne, ktere je $4,95.

      Vymazat