sobota 26. října 2013

stressed depressed but well dressed


Nevím, jestli mám jen nedostatek sebekázně, ale při tomhle krásném počasí dělám raději úplně všechno jiné, než se učím. Proto jsem předevčírem utekla domů, v pátek si odvolila, dnes ve mně výsledky voleb vzbudily stejně velkou depresi jako statusy mých pražských kamarádů, že by rádi udělali z Prahy vlastní demokratické knížectví (ať už to zní sebevíc absurdně), ale nezbývá než doufat, že po špatném období prostě vždycky musí přijít to dobré. Jen je mi líto těch promrhaných hlasů lidí, kteří k volbám nešli. Já osobně jsem na volbách potkala jen důchodce o šesti berlích, kteří měli na čele nakreslené třešně. Že ale důchodci, kteří nemají moc peněz, volí "staré dobré" komunisty mě ale nepřekvapuje, mnohem víc mě dostalo, že koblihy zadarmo od zkupovatele Reflexu můžou zajistit, že se loni ještě nevýrazná strana umístí na druhém místě do parlamentních voleb - to si snad někdo myslí, že pokud bude volit "demokracii", i potom bude dostávat jídlo zadarmo? Tak buď očekávám milodary a volím komunisty, nebo demokracii a volím.. no, co je u nás demokratická strana si udělejte názor sami, ale jak se podařilo Ano zmanipulovat většinu našich severních spoluobčanů, to nechápu.
 S výsledkem voleb už teď nic neuděláme, dokud nebudeme nuceni jít k volbám znovu, proto chci otočit list a věnovat se tomu, co je na blogu hlavní - módě:) Na těchto podzimních fotkách z předminulého víkendu (protože jsem do teď neměla na blog dost času, ale jelikož jsem se rozhodla, že takhle to dál nechci a už v podstatě vůbec nedělám to, co mě baví, od teď snad budu mít na blog času víc, jen co tenhle týden napíšu tři zákeřné testy:) mám své nové tričko z Etsy.com (prodejce najdete tady) - sháněla jsem ho ještě ve Švédsku v Brandy Melville, ale tam byl obchod čerstvě otevřený a už jim nedorazilo na prodej, proto jsem koukala různě na netu a našla ho na Etsy u prodejce, který prodává samá skvělá a originální trika. Moji obsesi po jednoduchých tričkách s drzým nápisem už znáte.) 

Reserved jacket, top from Etsy.com, Motivi skirt + Longchamp bag + F&F chelsea boots + Topshop scarf

11 komentářů:

  1. Ta sukně je perfektní!
    Ohledně voleb - každý by měl jít volit, je to jeho občanská povinnost. A nechce se mi věřit tomu, že kvůli koblihám lidé volili Ano. Mám kolem sebe spoustu lidí, kteří nic nedostali a přesto Ano volili... Uvidíme, jak to celé bude a zda budou vůbec strany schopny sestavit vládu...

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzeráš naozaj úžasne, ten outfit je super!

    OdpovědětVymazat
  3. já jsem taky zklamaná..teda ne že bych čekala něco lepšího, upřímně řečeno..jediný, co mě alespoň trochu povzbudilo, že v okrsku, kde jsem byla v komisi a kde jsem sčítala hlas, vyhrála ta "moje" strana :)) no uvidíme, jak to teď bude! docela mě překvapil Babiš, když prohlásil, že se socanama nejde. tím pádem to bude poměrně zajímavý..

    OdpovědětVymazat
  4. Krása, krása! :) Sukně je přenádherná, boty dokonalé - a ta bundička! :)
    Myslím ale, že volby jsou soukromou věcí každého, stejně jako nevím, proč by jít volit mělo být občanskou povinností.
    V Pardubicích Ano rozdávalo perníky :D, koblihy se tam nedostaly.

    OdpovědětVymazat
  5. Krása, krása! :) Sukně je přenádherná, boty dokonalé - a ta bundička! :)
    Myslím ale, že volby jsou soukromou věcí každého, stejně jako nevím, proč by jít volit mělo být občanskou povinností.
    V Pardubicích Ano rozdávalo perníky :D, koblihy se tam nedostaly.

    OdpovědětVymazat
  6. No já nevím, tvrdit, že lidi volili Babiše jen kvůli jídlu zadarmo mi přijde trošku....zvláštní. Co třeba to, že mají (možná trošku naivní) naději, že s novou stranou přijde něco nového, alespoň menší zlepšení? Co třeba že se lidem zamlouvá jejich program?
    A to, že jsi viděla u voleb stařičké důchodce přeci neznamená, že zrovna volili komunisty. Vždyť tolik lidí proti nim bojovalo v minulosti ještě za bývalého režimu, a tohle by pro ně byla asi dost urážka :)
    Já jsem bohužel volit nebyla, nestihla jsem si vyřídit průkaz, ale teď jsem za to na sebe dost naštvaná..

    OdpovědětVymazat
  7. Taky mi tvoje tvrzení s koblihama přijde trochu přitažené za vlasy, souhlasím s Markétou :)
    A ten outfit, nevím, tentokrát mi to moc nesedí, jednotlivé kousky jsou fajn, ale takhle dohromady to na mě působí zvláštně.

    OdpovědětVymazat
  8. já už ani slovo "volby" nemůžu slyšet... vždycky jsem zastávala názor, že člověk, který nejde k volbám je prostý hlupák - má šanci něco změnit, ale dobrovolně ji promrhá. ale po tom všem, co se aktuálně děje, si přijdu jako totální blb já. hrozně mě mrzí to, kam směřuje naše politika, hrozně!

    OdpovědětVymazat