pondělí 10. února 2014

black and cream on bleecker street



Ne že by bylo zkouškové už úplně u konce (ještě mě čeká taková srandička, kde se účtuje dvě hodiny, abych pak přišla na to, že nevychází bilanční suma a ejhle, došel čas, odevzdávejte papíry), ale už je to tak protivné, že jsem prostě musela na chvíli vypadnout a vyfotit tyhle fotky. Hlavně teda dokud mám ještě nové vlasy, než mi zase přerostou :) Nebo než je zase nabarvím, protože jsem zjistila, že už jsem si na ombré tak zvykla za ten necelý rok, že se bez něj cítím nepřirozeně :D Paradox nu. Po zkouškovém mě čeká pár super výletů, ze kterých fotky uvidíte asi i tady na blogu.

Dnešní outfit je složen skoro ze samých nových věcí, až na boty, náušnice a maxivní náramek, které už mám hodně dlouho. Ale nové černé džíny vidíte na blogu poprvé. Vždycky jsem nosila jen modré nebo barevné a na super univerzálnost černých džín jsem přišla až asi před rokem, když jsem si koupila černé děravé. Nosila jsem je na většinu akcí s kamarády, protože vypadaly cool, ale jinak se úplně do školy nosit nedaly. Tak teď jsem si koupila v H&M takové které bych snad mohla mít i na zkoušku, ale na ty já chodím zásadně hodně společensky oblečená. Dlouho jsem přebírala, na všech ostatních mi něco vadilo, ale tyhle mají skvělé detaily na kapsách, které jsou na zipy a jsou hrozně příjemné na tělo.  Taky můžete vidět můj nový náramek s lebkama z Choies, který jsem si zamilovala hned, jak dorazil. Je jednoduchý a hodí se skvěle na doplnění černobílých nebo jednobarevných outfitů. Spolu s ním mi přišel ještě károvaný kabát, který uvidíte někdy příště. Celkově mě Choies docela překvapilo - věci vypadají opravdu kvalitně, přišly asi za 3 týdny a náramek dokonce v pěkné koženkové krabiččce. Jediná nevýhoda kabátku jsou krátké rukávy, ale je to jen o pár centimetrů a zdá se mi ještě docela nositelný - však posoudíte příště:) Jednoduché bavlněné bílé tričko jsem našla na stránkách mango outletu za 79 korun a je úžasně kvalitní na to, kolik stálo. Když vemu, že v C&A nebo H&M stojí podobná trika 159 korun a ještě jsou z poloviny z umělých vlákem nebo mají šikmé švy. Stejně tak kabelka byla asi v 50% slevě na stejných stránkách. Rozhodovala jsem mezi asi pěti a nakonec vyhrála tahle. Mám ji na nošení spousty věcí do školy a notebooku, protože jsem bohužel musela vrátit po pár měsících svou longchampku. Jak byla na rozích vyztužená, začala se právě na nich prodírat a vznikaly díry jen běžným nošením. Je to škoda, ale k narozeninám si plánuju koupit jednu dražší kabelku, tak aspoň se mi na ni zase něco přidalo:) Taky se mi hrozně líbí nové New Balance tenisky ze spolupráce s Comptoir des Cottoniers, která bych si ráda příští týden pořídila.


F&F jacket + Mango top, handbag + H&M jeans, shoes + Forever 21 earrings + Choies cuff

20 komentářů:

  1. Nové vlasy Ti seknou ;o) Ovšem jinak se mi fotky zdají nějaké moc "vyhlazené". Win

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky;) Přemýšlím, jak to myslíš, ale nevím.. Jsou teda přesvětlené díky sluníčku, ale vyhlazené?

      Vymazat
    2. Vyhlazené co se pleti týče :o) jakoby moc retuše, ale možná že to dělá jen to sluníčko nebo foťák. Win

      Vymazat
    3. to asi fakt kombinace sluníčka s foťákem, protože jsem neretušovala vůbec nic:)) a taky dobrej mejkap! ;)

      Vymazat
    4. A jaký používáš? :)

      Vymazat
    5. maybelline affinitone - i kluci mi chvali sametovou plet, ale tem preci nebudu rikat, ze je to jen mejkap:))

      Vymazat
  2. v těchto střižených vlasech vypadáš kokuzelně. o hodně a ještě více lépe než v těch dlouhých s ombre. dělají tě starší, nepatříš už mezi ty pubertální caparty, alespon vzhledem (nic ve zlém) :D je to šik, sexy a moc ti to sluší :) určitě bych nebyla pro barvení, či narůstání opět dlouhých vlasů. takto jsi pravá přirozená kráska :) dělá tě to samo sebou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. heh, dík za krásný komentář!:))) Mě naopak příjde, že mě ty kratší omlazují a vracím se někam do svých patnácti, když jsem takovou délku nosila :D Ale do nějakého lehčího ombré asi fakt ještě půjdu, cítím se bez něj nějak naze:)) ale uvidíme..

      Vymazat
  3. vlasy su top! este si k tomu daj nejaky vyrazny ruz a budes femme fatale ;)

    OdpovědětVymazat
  4. nezhublas? zajímavý, já když se ostříhám, tak mi to kila naopak přidává

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dlouhodbě jo, ale za poslední měsíc jsem spíš nabrala - zkouškové je mordor :D

      Vymazat
    2. tjn, muj jídelníček je taky mnohem obludnější než normálně:D

      ale hlavně ti závidim, že ti tenhle střih lichotí...mně moc ne, ale dlouhý vlasy nesnášim, tak se nedá nic dělat:D

      Vymazat
  5. vlasy vypadají skvěle, se snad nechám inspirovat :) moc se mi líbí i náušnice. a vlastně všechno. moc Ti to prostě sluší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vlasy ti takto sluší a moc se mi líbí náušnice.

    OdpovědětVymazat
  7. waau, ty vlasy ti vážně sluší! už se těším, až budeš přispívat častěji:)

    OdpovědětVymazat
  8. waau, ty vlasy ti vážně sluší! už se těším, až budeš přispívat častěji:)

    OdpovědětVymazat
  9. dekuju moc za komentare!:) moc me potesily

    OdpovědětVymazat
  10. ty jsi celá jako vyměněná, Marti! vypadáš báječně, jak Ty to děláš?! :))

    OdpovědětVymazat