sobota 3. května 2014

spring closet inspiration


Dnes jsem si pro vás připravila výběr kousků, po kterých teď doslova prahnu já a třeba se vám z toho taky něco zalíbí a budete je chtít mít ve svém šatníku. Po šatech na prvním obrázku uprostřed jsem úplně ujetá, strašně se mi líbí barva i střih (mají vzadu obrovskou mašli), jen se bojím a) velikostí (už vidím, jak mi bude odstávat látka na hrudníku:( :D) a b) že je nebudu mít, kam nosit. Přeci jen do školy by to byl příliš velký punk.  Se sukní je to úplně stejné. Naopak už se moc těším na kosmetiku Michael Kors, která je od května dostupná v Sephoře i u nás. Líbí se mi krásné luxusní balení i tělové odstíny a až se vyzdravím a budu moct dojít dál než do kuchyně pro čaj, určitě si pro něco skočím k narozeninám.

Můj Mac by už po roce potřeboval kryt, protože už pár těch škrábanců schytal a je třeba ho začít ochraňovat.) Tenhle mentolový se mi moc líbí, takže asi další dárek sobě k narozkám. Taky jsem propadla kouzlu tenisek na běhání po městě a do školy, k narozkám jsem už předčasně minulý týden dostala tyhle mentolové Nike, ale nemůžu si pomoct, stále pokukuju i po New Balance a bílých plátěnkách Gant – uvidíme.. Na letní fesťáky a výlety se zase koukám po batohu a už mám favorita – je jím Kanken od švédské značky Fjallraven, jen se rozhoduju mezi dvěma barvami – tahle bílá je z limitované kolekce Arctic Fox na záchranu polárních lišek, ale co si budeme nalhávat, bílá na batohu moc praktická nebude. Sluchátka Frends jsou ty nejhezčí na světě, ale ta cena jako za tenisky na běhání mě trochu odrazuje. No a poslední je kryt Marc Jacobs, který jsem si objednala před pár týdny, ale přišel mi místo na iPhone 5 na 4, takže už má novou majitelku a já zkusím nějaký jiný e-shop, aby mi to zase nespletli.

V květnu slavím kulatiny, takže koukám taky po nějakém větším dárku a kabelka momentálně vyhrává. Tohle jsou mé favoritky, která to vyhraje, bude jasné, až si je zkusím do ruky, mrknu, jak jsou vevnitř uspořádané a tak. Nejvíc bych šla asi do Céline, nicméně to už je trochu jiná finanční liga (v hodnotě ročního nájmu:D), proto je tu jen pro inspiraci do budoucna (až vyhraju tu mezinárodní archi soutěž, žejo).
A na poslední koláži můžete vidět dva typy sukní, které bych teď mohla nosit pořád. Nad dvěma konkrétníma jsem i přemýšlela v obchodech, ale nakonec jsem je tam nechala, nicméně pořád se mi vrací představy geniálních outfitů, které se s nimi dají seskládat a tak doufám, že na mě v Praze ještě budou čekat :D Pásek je handmade od jednoho prodejce, kterého mi ukázala kamarádka, která má od něj kožený obal na iPad a je to přesně ten, co jsem chtěla nenápadně ztopit spolubydlícímu – je sice klučičí, ale uznejte, že tahle kombinace je prostě TOP! Nové brýle jsem si vybrala na Firmoo – už mám od nich jedny, jsem s nimi nadmíru spokojená a když byla ta velikonoční 40% sleva (informovala jsem Vás o tom na FB), nedalo se odolat novým želvovinovým oválného tvaru. Nejsou to přesně ty na fotce, ale jsou podobného stylu. No a nakonec jeden výstřelek, kterým je královsky modrá linka a řasenka, které samozřejmě neplánuju nosit dohromady (ikdyž kdo ví), ale oboje podle mě oživí moje v poslední době šedé a bílo-černé outfity.

11 komentářů:

  1. ta sukně je super a i ty šaty jsou strašně krásné :)

    OdpovědětVymazat
  2. Podobnou sukni jsem zkoušela moc se mi líbí! Ty šaty vypadají taky skvěle! Más strašně dobrý vkus! :))

    OdpovědětVymazat
  3. kabelky! ach kabelky....
    a prvé šaty a sukňa sú super, mne tento štýl strašne pripomína Ditu, takže už len z toho dôvodu by som do nich išla + vysoké topánočky a je to dokonalé!
    a čo sa týka wraped sukne z poslednej koláže, mám a nemôžem si vynachváliť, keby som o niečo vyššia nosila by som som také úzke dlhšie, ale potom som úplný trpaslík.

    OdpovědětVymazat
  4. Proč by byly šaty do školy příliš velký punk? Jsou krásné a budou sedět na tvou postavu. Rozhodně bych do nich šla! S horním dílem máš ale pravdu, mám totiž z tohoto obchodu taky šaty a vršek mi odstává, i když mám přes hrudník ideálních 90. Tak radím vzít spíš menší číslo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No podle me jsou tyhle tak na zkousku, na normalni noseni nejsou moc tolerovane. Jako jasne, me by se hrozne libilo, kdyby takhle chodili denne vsichni a az si je koupim, klidne v nich do te skoly pujdu, ale vsichni budou zirat a budu moc overdressed :D Ja mam taky pres hrud prave 90, ale maji u toho i miry pres pas a ten mam asi o 4 cm vetsi nez je uvedeny a u vetsi velikosti bych zase mela mit pres prsa 97 nebo kolik a to uz by asi odstavalo :( :D

      Vymazat
  5. Ty kabelky bych brala taky nejradši všechny! Tak snad se jednou dočkáme :)

    OdpovědětVymazat
  6. Náhodou myslím, že modrá řasenka v kombinaci s modrou linkou budou vypadat skvěle! Já bych se toho nebála v tvém případě, protože jsi tmavší typ a tak by ti to mohlo slušet. Hodně značek se na léto inspirovalo Brazílií a ta modrá mi jí docela evokuje :)

    OdpovědětVymazat
  7. Odkud je ta kolová zigzag sukně? Popřípadě netušíš, kde by se dala sehnat? Děkuju B. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Šaty bych klidně vzala do školy, co na tom, že je to over dressed. Já jsem u nás v práci overdressed dost často jen proto, že nenosím stále džíny a triko. :)

    OdpovědětVymazat