pátek 27. června 2014

tai chi – outfit and video


Nikdy by mě nenapadlo, že bude prvním videem na blogu zrovna cvičení tai či. Už jsem plánovala tolik kosmetických videí, ale vždycky jsem si je rozmyslela, to jedno natočené jsem nikdy nepublikovala a vždycky si na ně dostatečně nevěřila. Tai či je ale trochu jiné – je to sranda a kdybych si nezlomila kostrč, asi bych z něj ten zápočet i dostala :D Štěká mi do toho pes (stejně jako do nepublikovaného kosmetického videa) a máma mě rozesmívá, takže můžete vidět, jak mi při celém cvičení cukají koutky a nesoustředím se. Natáčely jsme to spontánně v době, kdy jsme uměli zatím jen půl sestavy a tak ten pohyb vypadá celkem nedotaženě, ale hodně z vás, hádám, nemá představu (jako já před rokem), o co konkrétně jde, tak toto vám to trochu může přiblížit.

I've never been thinking that my very first video on my blog will be tai chi workout. I've already made a cosmetic video in the past, however I've never decided to post it. But with tai chi it's different – it's fun and if I didn't broke my tailbone, I would probably get the credits :D The video is disturbed by my barking dog and me giggling all the time, so I'm not focused at all. It was a spontaneous idea to record this movement and we just knew a half of it (it's about 2 months old), so it looks unfinished as it is, however I know many of you don't know tai chi at all (as I didn't a year ago) and this may give you a  little hint what's going on.




Lindex Holly & Whyte sweater
Pull&Bear jeggings
Michael Kors rose gold watch
H&M rose gold earrings
Tommy Hilfiger ballerinas


7 komentářů:

  1. Na fotkách vyzeráš moc krásne :)

    OdpovědětVymazat
  2. To video nefunguje...

    OdpovědětVymazat
  3. u videa jsem se zasmála :D každopádně je tai či moc zajímavé, jednou jsem náhodou zabrousila na lekci tai či a nebylo to vůbec špatný :) hlavně moc zajímavý! a outfit se mi líbí, moc Ti to sluší :) modrá je prostě dobrá :P

    OdpovědětVymazat
  4. Tai ci jsem chtela vzdycky vyzkouset, ale pripada mi, ze bych si ty sestavy nemela sanci ani zapamatovat:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to si zapamatuješ, taky jsem se toho bála, ale tai či na sebe fakt geniálně ty pohyby tak přirozeně navazuje, že prostě intuitivně víš, co dělat dál:))

      Vymazat