úterý 1. července 2014

i spend summer on the rooftop


Minule jsem psala o Vítkovickém areálu, který dnes můžete vidět na fotkách. Je na něj nádherný výhled z Karoliny, což je tak jediná její přednost. Na téhle střeše poslední dva roky začínaly naše večírky, už jsme se spřátelily i s místním hlídačem a i teď tam ráda skočím, když jsem ve městě. Můžete si tam donést vlastní pití nebo mražený jogurt a koukat na západ Slunce a pak na nasvícené Vítkovice. Už za pár týdnů v nich začnou Colours. Jdete? Já mám velká očekávání – těším se hlavně na MGMT, Bastille, Zaz, Johna Newmana, Cheta Fakera, MØ, promítání Pulp Fiction a taky na pražské kamarády a přecpávání langošema s mou sista from anotha motha (zdravím, Aničko!:)

Last time I wrote about Vítkovice area, that you can now see in the pictures. There's a wonderful view from the rooftop of Karolina shopping mall, which is her only advantage. This roof is the place where most of our parties during past two years started and I still like to stop by when I am in the downtown. You can bring there your own drinks or frozen yoghurt and watch the sunset and lighted Vítkovice. In less then 30 days Colours of Ostrava music festival is about to begin in this complex. Are you coming? I am so looking forward – mostly to MGMT, Bastille, Zaz, John Newman, Chet Faker, MØ, the projection of Pulp Fiction and my friends from Prague and overeating of junky food with my sista from anotha motha:)




Lindex dress
H&M denim jacket
PRADA handbag
Tommy Hilfiger ballerinas
Michael KORS watch
Six earrings

22 komentářů:

  1. Veľmi pekné šaty a vyzerajú moc pohodlne :)

    OdpovědětVymazat
  2. Great post! I love the dress and watch - I have wanted a Michael Kors watch for ages I think they just complete an outfit!

    Gemma x
    http://touchofbelle.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. K tomuto outfitu by mi šly super nějaké vyšší boty a bylo by to dokonalé! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukni na blogový facebook (https://www.facebook.com/105186316234468/photos/a.610690952350666.1073741825.105186316234468/645123292240765/?type=1&theater), tam jsem to měla s podpatkama před pár dny:)

      Vymazat
  4. Pěkné a jednoduché, moc ti to sluší Marti!

    Michaela Mathonová

    OdpovědětVymazat
  5. Neskutocne ti to pristane :) Prosim ta, tie saty su z aktualnej kolekcie?

    OdpovědětVymazat
  6. Blbne mi pisanie komentárov- tak ešte raz- si tu naskutočne pekná, tie šaty ti veľmi, veľmi pristanú. Pochádzajú tie šaty z aktuálnej kolekcie?

    OdpovědětVymazat
  7. Marti toto je skvelé, šaty ti veeľmi pristanu :)

    a inak do nyc sa nechystas? tie tvoje članky odtial boli skvele <3

    inak si uži colours, ja mam trochu traumu z mgmt že som sa zaprisahala že ich už nikdy nebudem počuť :-D ale celkom sa mi páči ta ich nova pesnička :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji:) Do NYC bych hrozně ráda, ale teď si to nemůžu dovolit, tak snad do roku tam zase budu:)) Ale neboj, budou jiné články z cestování, ještě mám dokonce resty s články z loňského léta, tak ty asi taky přidám, protože by se lidem, co se tam chystají, nějaké tipy hodily. A proč jsi zanevřela na MGMT? :D

      Vymazat
  8. Moc se mi líbí ta denimová bundička :-) Sluší ti to :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. to vypadá tak úžasně žensky! nádhera!:)

    OdpovědětVymazat
  10. great look! taking pics in the rooftops is challenging, the wind is not friendly! but seem like you have stunning pics there :D

    Capturing Reves

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. thank you! it was raining as well and shooting seemed impossible but my mom is superwoman! :D

      Vymazat
  11. To máte krásný výhled z Karoliny teda :) Já už se na Coloursy straaaašně těším, v podstatě na všechno to, co ty! Musíme si pak napsat a potkat se, jasný?

    OdpovědětVymazat
  12. Zamilovala jsem se do tvých hodinek, naušnic a kabelky. Krása <3 Máš pravdu, střecha na Karolíně je asi to nejlepší:)

    OdpovědětVymazat
  13. vůbec bych neřekla, že takové jednoduché šaty mohou vypadat tak dobře! fakt pěkný :)
    Colours of Ostrava má naprosto hvězdnej program, škoda, že to je docela z ruky :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale dá se tu spát (stan nebo ubytovny, hotely) a stojí to za to:))

      Vymazat