pondělí 4. srpna 2014

new beginning: dress & heels


     Možná si říkáte, proč pojmenovávám článek zrovna jako "nový začátek". Pravda je, že mi připadá, že je blog příliš statický v poslední době a chybí mu nějaký nový náboj. Před několika týdny jsem se vrátila k psaní článků nejen v češtině, ale i angličtině a chci tak zpřístupnit články těm několika tisícům zahraničních čtenářů týdně a třeba i Vám dát možnost číst mě spíš anglicky a procvičovat si jazyk kdekoli to jde. S fotkami jsem spokojenější, než kdy dřív a proto dnes zkouším novinku a to dát jim nový (větší) rozměr a díky tomu i prostor vyniknout. Zajímalo by mě, jestli tuto změnu vnímáte jako vylepšení nebo Vám víc vyhovovalo vidět outfit celý pohodlně na obrazovce se vším všudy? Tento názor jsem zastávala i já, že je třeba vidět celek komplexně, ale přesto se mi zdály fotky malé. Podstatně jsem je zvětšila, ale přesto by měl být vidět outfit celý i na fotografiích focených na výšku.

     Změna velikosti fotek je jen první vlaštovkou, ráda bych se v příštích pár dnech, než odjedu na výlet do Irska, plně zaměřila na změnu designu. Chtěla bych změnu opravdu razantní, už se mi ten starý po pár letech beze změny omrzel a přestože, když si vzpomenu na fůry nocích plných ponocování a vrtání v html, které jsem prožívala s minulou razantní změnou designu, rozhodně jdu do toho a snad budeme s výsledkem všichni spokojeni. Kdybyste tedy viděli, že je blog nedostupný, je to jen proto, že je moměntálně "under construction" :) S novým začátkem blogování jde i návrat ke kořenům a přemýšlení, jestli si ponechám název blogu.. Dnes tedy můžete vidět outfit složený z šatů a podpatků, které tvoří i název blogu. Zkouším, jestli to stále ještě funguje, nebo je třeba zkusit něco nového. Jak všechny mé plány dopadly, uvidíte v příštích dnech. 

     Taky chystám e-shop s mými nošenými i nenošenými kousky šatníku, který už je částečně v provozu na www.shopdressandheels.tictail.com, ale je jen ve zkušební verzi s jedním produktem. Má challenge příštích dnů je tedy doplnit na něj všechno oblečení, boty, kabelky a doplňky, které prodávám, protože Votočvohoz mi přijde už hrozně nepřehledný. Byl to dobrý nápad před několika lety, když mě jeho zakladatelka požádala o propagaci, ale nyní je zaplaven fejky, podvodníky a starými hadry bez hodnoty, které správci nestíhají mazat (nebo k tomu ani nemají oprávnění). 

     Mějte se zatím krásně a těším se, že spolu začneme novou kapitolu v blogo-životě. Protože už přeci jen bylo od toho roku 2010 na čase:) Vás bych proto dnes chtěla požádat, abyste mi do komentářů pod článkem, na můj ask.fm nebo na facebook či e-mail (klidně anonymně) napsali, co se Vám na blogu líbí a hlavně nelíbí, v čem pokračovat a čeho se hlavně vyvarovat v budoucnu a co by vás potěšilo na mém blogu vidět/číst. Všechna kritika vítána a já se těším, kam se spolu posuneme!

     You might ask yourself why I named my post the "new beginning". The truth is I've found my blog so static recently and without any sap. A couple of days ago I returned to writing in English as well for thousands of foreign readers every week. I am very satisfied with the quality of my photos but for a long time I was wondering whether they aren't too small and have no chance to show off. I made them bigger and I'd like to ask you if you think it's an improvement to see it better in details or you prefer the outfit more complex in smaller pics as I preferred in the past?

    To change the size of images is just a beginning. The biggest visual thing will be a brand new blog design, which will be pretty tough for me though and I have to handle it until I leave to Ireland. I have enough of this one, which is a couple of years old and I want some fresh air here. So if you found my blog stopped in the upcoming days, don't panic, it is just under construction :) With the new beginning I am going back to basics and think about the blog name again. That's why I wear dress and heels today and want to find out whether it still works out or not. You will see the outcome soon.

     I'm also enthusiastic about my new e-shop on the way. It is already here for those impatient of you: www.shopdressandheels.tictail.com but only with one piece of cloth. I want to sell my wardrobe there, incl. clothes, shoes, handbags and accessories as well. 

     Have a beautiful summer time now and I'm looking forward to the whole new experience. It's just in time since 2010 :) Now I'd like to ask you to write my any criticism what comes to your mind, everything good and bad at my blog, any sort of articles you love or miss, I will love every feed back. Feel free to write a comment under this article, write me at ask.fm, blog Facebook or an e-mail. Write me anonymously if you want so, I will appreciate it anyway :)



RESERVED striped dress
MELISSA BY VIVIAN WESTWOOD ANGLOMANIA heart heels
VINTAGE butterfly brooch
PRADA handbag
VINTAGE sunglasses from Nice vintage shop
CASIO gold watch

SHOP SIMILAR:


12 komentářů:

  1. Mne sa tvoj blog vždy veľmi páčil. Samozrejme, na nový dizajn sa teším a fotky v tomto príspevku sú nádherné a tebe to na nich nesmierne pristane.

    OdpovědětVymazat
  2. si krásne zladená do posledného detailu. Ako celok to pôsobí veľmi pekne a vkusne :)

    OdpovědětVymazat
  3. To jsou nádherné šaty! Na změnu designu se těším :)

    OdpovědětVymazat
  4. jééj to je celé mega-rozkošnééé!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná jsi! Myslím si, že velikost těch fotek je super. a na design se moc moc moc těším! ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Promiň, ale co se týče votočvohoz, dívala jsem se na tvůj katalog a taky tam pár "hadrů bez hodnoty" nabízíš. Neříkám, že co píšeš o VV není pravda, ale první bych si zametla před vlastním prahem :-)
    Jinak moc hezký outfit, šaty ti moc lichotí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si teda nemyslím, všechno to oblečení se mi líbí a některá jednoduchá tílka prodávám třeba za 50 korun, což je pořád pod cenou.)

      Vymazat
  7. Wooow, nádherný outfit :) Krásné šaty a ty lodičky jsou tak roztomilý :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. design je stále skvělý, ale kvalita fotek mi dnes přijde horší než dřív :/ outfit je boží, střevíčky jako pro princeznu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, Kájo, ještě jsem se s novým objektivem nezžila tak, jak by se patřilo:( ale ostré snad jsou, jen trochu moc tmavé.

      Vymazat