pátek 21. února 2014

wanna be wanna be yours


Pracovní outfit z Paříže bych to nazvala. Na běhání po městě z jednoho konce na druhý ideální. A konečně vidíte můj kabát z Choies v praxi. Je príma teplý, jen má, jak jsem říkala, trošku krátké rukávy na evropanky, nicméně to snad nevypadá až tak zle, protože jinak je opravdu super a nerada bych ho nenosila. Všimli byste si toho, kdybych na to neupozornila?
Foceno u jedné z nejhezčích art deco budov v Paříži na sv. Valentýna :)


Choies coat + H&M jeans, scarf + Mango tote + Humanic shoes

8 komentářů:

  1. Peříčka na šátku, karovaný kabát a kabelka s hadím vzorem...promiň, za mě ne :-/ Navíc mám pocit, že ti ten kabátek moc nesedí, dole se ti rozevírá :-/ Jinak ty vlasy máš takhle supr! Bara

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravdu díš! Nevím, co mne to popadlo, asi dolehli ti surrealisti v Palais Tokio :D Ale barvy ladí, tak mě to s přimhouřeným okem žíly netrhá.) PS: kabát by byl OK bez toho huňatého svetru pod ním, zaskočila mě zima a mráz, čekala jsem počasí na balerínky a holé nohy - což pro francouzky fakt bylo ..

      Vymazat
    2. Souhlasim, kabelka a kabat jsou ok, tech rukavu bych si vubec nevsimla, ale ta sala mi k tomu nejak nejde. Ale ty vlasy mas fakt pekny, slusi ti, a vypadas v nich tak nejak mladsi, svezi:-)

      Vymazat
    3. Dekuju:) Vypadám tak na 15 no :D aspoň si za 10 let budu pískat, ze nestarnu :D

      Vymazat
  2. Ahojky, nu jde vidět že je krátký a velice upnutý!!! Chtělo by to buď ubrat kilčo :) Nebo velikostně širší :) Jinak ale vlásky super!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Kabátek není můj šálek čaje, ale hlavně že plní účel a je teplý a pohodlný :)

    OdpovědětVymazat