úterý 12. srpna 2014

the perfect boyfriend jeans


     Po "boyfriend" džínách jsem koukala už hodně dlouho. Dva roky určitě. Většina se mi nelíbila a ty, které se mi líbily, stály přes 100 eur a nebo byly při zkoušení málo volné, spíš měly jen rovný střih. Tyhle jsem našla v Lindexu před pár týdny a jsem do nich od té doby zblázněná :) Mám je teď s sebou i v Irsku (právě se přesouváme z Dublinu do Belfastu), jsou docela teplé, ikdyž je nejraději nosím ohrnuté jako 7/8 délku. Podle mě vypadají nejlépe s podpatky, ale s sebou je mám samozřejmě s converskama, teniskama New Balance a balerínkama. Ohrňte nohavice a neutopíte se v nich s žádnýma botama. Já je na ulici až tak nepotkávám, pořád se ještě drží u kormidla slimky, přitom boyfriend džíny podle mě lichotí postavě mnohem víc, nekouká z nich žádný muffin, jen kotníky z nich vycházejí ještě uzší. Nosíte je taky?
     I was looking for some "boyfriend" jeans for a looooong time. Two years at least. I didn't like majority of them, the ones I liked cost over 100 euro or were little loose, too tight with just a straight cut. I found this one a couple of weeks ago and gotta crush on it since that :) I have it with me in Ireland (right now we're heading from Dublin to Belfast), it's quite warm, even though I prefer wearing it turned up into 7/8 length. From my point of view it looks the best with heels but this is not something you would grab with you to Ireland, right? I wear it with Converse, New Balance sneakers and ballerinas. I don't really meet boyfriends on the street, do you? Slim cut is still the leader but I'd say this type of jeans is more flattering, no "muffin" coming out, just a nice pair of ankles which look even slimmer. Do you wear it?




LINDEX top
LINDEX boyfriend jeans
STRADIVARIUS earrings
MOSCHINO belt
MICHAEL KORS watch
H&M heart handbag
BAŤA heels


SHOP THIS OUTFIT:

16 komentářů:

  1. Tenhle outfit ti moc sluší! A ty boty nemají chybu!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak ty jsou skvělé! moc ti sluší:) a super fotky!

    OdpovědětVymazat
  3. Proc ten pasek? Bez nej lepsi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Triko baggy, dziny baggy -> bez pasku neforemny. Priste zkusim s jinym treba:)

      Vymazat
  4. Love your jeans! they suit you :)

    www.mandybajwa.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ten pásek je k tomu outfitu moc hrubý, zvolila bych spíše tenký jemný pásek a bez nápisu :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já na ty své parádní boyfriendky stále nemůžu narazit :)

    OdpovědětVymazat
  7. Děvče, ty se nevidíš? Ty kalhoty ti absolutně nesluší!!

    OdpovědětVymazat
  8. Nemyslím ze se podpatky hodi k boyfriendkám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, tak to mi přijde jako dokonalá kombinace boyfriendky a podpatky. Tak pak mě napadaj ještě balerínky, s jinýma botama už to podle mě působí hrozně klukovsky:)

      Vymazat
  9. určitě si nemyslím, že podpatky jsou k boyfriendům špatná volba, jen tyto se opravdu moc nehodí. moc dobře vypadá to, jak si ten top přepásala :)

    OdpovědětVymazat