pátek 13. února 2015

My favorite smoothie


     Jak už můžete vědět z mého instagramu (@emgolightly), konečně mi už taky skončily zkoušky a mám (jen!) tři dny prázdnin. Kromě vydatného odpočívání a čerpání energie na další semestr, bych vám i přes víkend ráda stihla nafotit nějaké outfity a dnes se chci podělit o "recept" na nejlepší smoothie, co jsem kdy pila. Už jednou jsem přidala na blog recept na skvělé zelené smoothie s kapustou (tady), ale teď přes zimu jsem si naopak oblíbila sladší smoothie a přestaly mi chutnat ty s mlékem. 

     Takže co budete potřebovat na jednu porci? 
  • 5 velkých jahod (čerstvých nebo zmražených)
  • půlku banánu
  • 2 pomeranče
     Rozmixujte a je to! Jahody a banán dodají smoothie sladkou chuť, pomeranče jsou zase osvěžující. MyFitnessPal mi vypočítal, že tohle smoothie obsahuje jen 139 kalorií a skvělých 165 % denní dávky vitamínu C. Nakopněte se mnou svůj imunitní systém, přeji dobrou chuť!



9 komentářů:

  1. já pomeranče moc nemusím, takže ty si do smoothies nepřidávám,chutnají mi jen ve formě čistého džusu :D ale zaujala mě ta sklenice, je skvělá! odkud prosím?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verčo, je z Bonami, myslím, že už ji tam nemají a hlavně bych ji tam nedoporučovala kupovat:( Přišla mi úplně jiná, než jsem si objednala, chvilku jsem uvažovala i nad vrácením, ale nakonec jsem si ji nechala, protože nevím, kde bych si v Česku takovou jinde koupila. Ale hezké jsou na eBay, jen o dost dražší..

      Vymazat
    2. podobnou sklenici jsem loni v létě kupovala kamarádce v Nanu Nana, třeba je tam ještě mají :)

      Vymazat
    3. moc děkuju, kouknu do toho Nanu nana :)

      Vymazat
  2. Pomeranče do smoothie nedávám, protože nemám odvahu - pořád mám zafixované, že mi smoothie zhořkne a nevím proč :D
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně nikdy nezhořklo:) To záleží na těch pomerančích, ne? Aby nebyly staré :)

      Vymazat
  3. vypadá úžasně! + ta sklenička je taky supr :)

    OdpovědětVymazat